Open Procurement Albania

Ndertimi i Parkut te Aventurave Puke

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet

Qarkun Shkoder
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Ndertimi i Parkut te Aventurave Puke
Nr. Reference REF-75002-10-12-2020
Kodi CPV
45000000-7 - Punë ndërtimi,
Vlera / Fondi Limit 71,311,500
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 14-10-2020
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 14-10-2020
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 13-11-2020
Sektori Infrastrukturë Urbane
Nr. i Operatoreve Konkurues 8
Operatore Konkurues 1. RAFAELO 2002 & DELIA GROUP
2. OE LEON KONSTRUKSION
3. BOE S I R E T A 2F
4. OE GJOKA KONSTRUKSION
5. OE EURONDERTIMI 2000
6. OE Agi Kons
7. OE EUROVIA shpknj
8. BOE S P E K T R I & ARDIT – 06
Operator Ekonomik Kontraktues
 • DELIA GROUP -
 • RAFAELO 2002 -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 57,490,009
  Data e shpalljes se fituesit 22-12-2020
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 12 muaj.
  Ankesa Ka marre njoftim 04.12 .2020.
  Janë s‘kualifikuar ofertuesit e mëposhtëm

  1. EURONDERTIMI 2000 N nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante ne DT per sa i perket “Përvojës së suksesshme ne realizimin e puneve te ngjashme”

  2. Agi Kons nuk ploteson kriteret e veçanta për kualifikim qe lidhen me kapacitetet organizative, makinerite, personelin e nevojshem, në mënyrë kumulative sa shuma e objekteve ku ka ofertuar per procedura prokurimi te shpallura nga FSHZH

  3. EUROVIA shpknj - Ka aplikuar Dega shqiperi nderkohe qe ka marre eksperiencat e kompanise meme ne Maqedoni. Bilancin e ka sjelle te Maqedonise. Stafi eshte I gjithi I Maqedonise dhe punonnjesit e shqiperise jane 14-18-16 veta ne vitet respective. Ka sjelle nje kontrate per Ndertimin e fabrikes industrial per te cilen nuk ka TVSH, nuk ka kolaudim, nuk ka akt marrje ne dorezim.

  4. S P E K T R I & ARDIT – 06 nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante ne DT "Përvojës së suksesshme ne realizimin e puneve te ngjashme” Ardit 06 sh.p.k figuron me detyrime te organet tatimore, te cilat pavaresisht se ka nje marreveshje me keto organe perseri konsiderohet si detyrim dhe si e tille i papermbushur nga Ardit 06. Mungon Kontrata e Bashkimit te operatoreve ekonomik ku supozohet qe OE te kene caktuar perqindjet dhe punet te cilat marrin persiper te kryejne. -

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per RAFAELO 2002 viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per RAFAELO 2002 viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per RAFAELO 2002 viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per RAFAELO 2002 viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Specifikime Teknike
  Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate
  Relacion Teknik Arkitektonik

  Grafik Punimesh

  Projekt Arkitektonik

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data