Open Procurement Albania

Minikonkursi Nr.6( Kontrate ne baze te Marreveshjes Kuader me REF-59544-06-01-2020 ) - Shërbime të projektimit të detajuar për Infrastrukturën Publike në zonat e reja për zhvillim Valias”, Njësia Administrative Valias, Bashkia Kamzë.” (Programi i Rindertimit)

Qarkun Tirane-Lezha-Durres
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga Burimi i Financimit: Fondi i Rindërtimit ne Buxhetin e Shtetit.
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit Programi i Rindërtimit
Pershkrim i Projektit Programi i Rindërtimit është Program i Qeverisë Shqiptare, iniciuar pas Tërmetit të datës 26 Nëntor 2019. Ky program parashikon ndërtime të reja dhe rikonstruksione të objekteve dhe infrastrukturës urbane pas vlerësimit të dëmeve për shkak të Tërmetit.
Qeveria Shqiptare Organizoi në bashkëpunim me partnerët në datën 17 shkurt 2020 një Konferencë Donatorësh në Bruksel, ku deklarohet e garantuar një ndihmë prej 1.15 bilion Euro nga dhurime, asistenca, grantet, dhe kreditë e buta. Këto fonde dhe të tjera të garantuara përmes borxhit publik, do të përdoren për Programin e Rindërtimit. Programi i Rindërtimit parashikohet të realizohet përmes Zhvillimit të Zonave të Reja për Zhvillim të Detyruar; Ndërtimit në Infrastrukturë Urbane; Blerjes së Stok Banesa; Grante për Rindërtim dhe Rimëkëmbje sociale.
Një pjesë e mirë e prokurimeve dhe kontraktimeve për Rindërtim Objektesh do të bëhet nga autoritetet prokuruese Fondi Shqiptar për Zhvillim dhe Bashkia Tiranë.

Lexo Dokumentin mbi Post Disaster Needs Assessment PDNA Albania.
Njihuni me rregullime Ligjore Programi i Rindërtimit.
Objekti i Tenderit Kontrate me Objekt :Shërbime të projektimit të detajuar për Infrastrukturën Publike në zonat e reja për zhvillim Valias”, Njësia Administrative Valias, Bashkia Kamzë.” (Minikonkursi Nr. 6).
Kontrate ne baze te Marrveshjes Kuader me titull : Shërbimi i projektimit të detajuar për Infrastrukturën Publike në zonat e e reja të shpallura për zhvillim të detyruar (Programi i Rindertimit).

Fondi limit i minikonkursit 4,807,430 lekë pa TVSH.
Nr. Reference REF-59544-06-01-2020(Minikonkursi Nr. 6)
Kodi CPV
22114311-5 - Projekte,
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Lloji i Procedures Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 02-06-2020
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 02-06-2020
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 12-06-2020
Sektori Studim Projektim
Nr. i Operatoreve Konkurues 10
Operatore Konkurues • Operatore ekonomike pjesmarres ne Fazen 2 - Përcaktimi i kontratës fituese :

1. ICE Sh.p.k
2. ERALD – G sh.p.k & TRANSPORT HIGHWAY CONSULTING
3. ARABEL-STUDIO” sh.p.k. & HMK CONSULTING sh.p.k
4. Gjeokonsult & Co shpk
5. SPHAERA Sh.p.k & Klodioda Sh.p.k
6. STUDIO REBUS Sh.p.k & 47EK79 Sh.p.k & ILIRIADA Sh.p.k
7. Derbi-e Shpk & ZENIT&CO Shpk
8.C.E.C GROUP shpk
9. A & E ENGINEERING
10. AVE Consulting" & "D&C Partners"shpk & "ER-NO"shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ILLYRIAN CONSULTING ENGINEERS -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 4,200,092
  Data e shpalljes se fituesit 30-10-2020
  Data e lidhjes se kontrates 20-10-2020
  Vlera e Kontrates me TVSH 4,200,092 lekë pa tvsh
  Kohezgjatja e Kontrates 4 jave kalendarike.
  Ankesa Nuk ka të skualifikuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ILLYRIAN CONSULTING ENGINEERS viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ILLYRIAN CONSULTING ENGINEERS viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ILLYRIAN CONSULTING ENGINEERS viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ILLYRIAN CONSULTING ENGINEERS viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi Buletini i Posaçëm Nr. 33 datë 02 Qershor 2020.
  Njoftim per Shpallje Fituesi Buletini i Posaçëm Nr. 93 datë 30 Tetor 2020
  Njoftim per Lidhje Kontrate Buletini i Posaçëm Nr. 23 datë 16 Shkurt 2021

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data