Open Procurement Albania

Minikonkursi Nr.1( Kontrate ne baze te Marreveshjes Kuader me REF-73087-09-25-2020) - Kolaudimi i punimeve per rindertimin e objektëve arsimore në Qarkun e Durrësit përkatësisht: Shkolla 9 – vjecare, "Njazi Mastori”, njësia administrative Sukth, bashkia Durrës; Shkolla fillore dhe Kopshti "Perlat”, njësia administrative Sukth, bashkia Durrës; Shkolla 9 – vjeçare & Kopsht "Adem Gjeli", njësia administrative Ishëm, bashkia Durrës; Shkolla 9 – vjeçare "Xhelal Shtufi” njësia administrative Shkafanë, bashkia Durrës; Shkolla 9 – vjeçare “Shaqe Mazreku”, bashkia Durrës; Shkolla 9 – vjeçare dhe kopshti “Vëllezërit Haradinaj”, njësia administrative Rrashbull, bashkia Durrës. (Programi i Rindertimit)

Qarkun Durres
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit Programi i Rindërtimit
Pershkrim i Projektit Programi i Rindërtimit është Program i Qeverisë Shqiptare, iniciuar pas Tërmetit të datës 26 Nëntor 2019. Ky program parashikon ndërtime të reja dhe rikonstruksione të objekteve dhe infrastrukturës urbane pas vlerësimit të dëmeve për shkak të Tërmetit.
Qeveria Shqiptare Organizoi në bashkëpunim me partnerët në datën 17 shkurt 2020 një Konferencë Donatorësh në Bruksel, ku deklarohet e garantuar një ndihmë prej 1.15 bilion Euro nga dhurime, asistenca, grantet, dhe kreditë e buta. Këto fonde dhe të tjera të garantuara përmes borxhit publik, do të përdoren për Programin e Rindërtimit. Programi i Rindërtimit parashikohet të realizohet përmes Zhvillimit të Zonave të Reja për Zhvillim të Detyruar; Ndërtimit në Infrastrukturë Urbane; Blerjes së Stok Banesa; Grante për Rindërtim dhe Rimëkëmbje sociale.
Një pjesë e mirë e prokurimeve dhe kontraktimeve për Rindërtim Objektesh do të bëhet nga autoritetet prokuruese Fondi Shqiptar për Zhvillim dhe Bashkia Tiranë.

Lexo Dokumentin mbi Post Disaster Needs Assessment PDNA Albania.
Njihuni me rregullime Ligjore Programi i Rindërtimit.
Objekti i Tenderit Minikonkursi Nr.1- Kolaudimi i punimeve per rindertimin e objektëve arsimore në Qarkun e Durrësit përkatësisht: Shkolla 9 – vjecare, "Njazi Mastori”, njësia administrative Sukth, bashkia Durrës; Shkolla fillore dhe Kopshti "Perlat”, njësia administrative Sukth, bashkia Durrës; Shkolla 9 – vjeçare & Kopsht "Adem Gjeli", njësia administrative Ishëm, bashkia Durrës; Shkolla 9 – vjeçare "Xhelal Shtufi” njësia administrative Shkafanë, bashkia Durrës; Shkolla 9 – vjeçare “Shaqe Mazreku”, bashkia Durrës; Shkolla 9 – vjeçare dhe kopshti “Vëllezërit Haradinaj”, njësia administrative Rrashbull, bashkia Durrës. (Programi i Rindertimit)
______________________________

Kjo Kontratë është Lidhur si pjesë e procedurës së Shpallur në Sistemin Elektronik te APP-se në datën 28-08-2020 Titull Shërbimi i Kolaudimit për objektet e financuara nga Buxheti i Shtetit - Programi i Rindertimit. Loti 1: “Objekti: “Kolaudimi i punimeve per rindërtimin e objekteve arsimore”. , me referencë REF-73087-09-25-2020 , Autoritet Prokurues Fondi Shqiptar i Zhvillimit, zhvilluar me Procedure te kufizuar.
- Në fazën e parë është bërë përzgjedhje e operatorëve ekonomik të suksesshme që kanë shprehur zyrtarisht interes për pjesëmarrje. Nga kjo fazë janë përzgjedhur 9 operatorë.
- Në fazën e dytë secili operator është ftuar të sjellë ofertë për njërën nga kontratat në bazë të marrëveshjes kuadër.

Për Minikonkursin 1 kanë sjellë ofertë zyrtare 9 operatorë. Këtë Kontratë në bazë të marrëveshjes kuadër e ka fituar Novatech Studio
- Fondi i Minikonkursit është 833,495 Leke Pa TVSH.
- Oferta fituese është 680,582 Leke Pa TVSH.
Nr. Reference REF-73087-09-25-2020 (Minikonkursi 1).
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Lloji i Procedures Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 28-09-2020
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 28-09-2020
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 08-10-2020
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues 9
Operatore Konkurues •Operatore ekonomike pjesmarres ne Fazen 2 - Përcaktimi i kontratës fituese :

1 .“Novatech Studio” sh.p.k
2 .“Instituti i Konsulences në Ndërtim” sh.p.k
3 .“IMES -D” sh.p.k & “D& C PARTNERS” sh.p.k.,
4 .“Zenit & Co” sh.p.k. & “Palma Construction” sh.p.k.,
5 .“Infratech” sh.p.k
6 .“CIVIL CONS” sh.p.k & “Studio Agovi” sh.p.k
7 .“ERSI/M” sh.p.k
8 .“HE & SK 11” sh.p.k
9 .“KKG PROJECT” sh.p.k & “Gr Albania” sh.p.k.,
Operator Ekonomik Kontraktues
 • NOVATECH STUDIO -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 680,582
  Data e shpalljes se fituesit
  Data e lidhjes se kontrates 14-12-2020
  Vlera e Kontrates me TVSH 680,582 lekë pa tvsh
  Kohezgjatja e Kontrates 21 ditë kalendarike.
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NOVATECH STUDIO viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NOVATECH STUDIO viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NOVATECH STUDIO viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NOVATECH STUDIO viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi Buletini i Posaçëm Nr. 61 datë 28 Gusht 2020
  Njoftim per Shpallje Fituesi Buletini i Posaçëm Nr. 9 datë 21 Janar 2021
  Njoftim per Lidhje Kontrate Buletini i Posaçëm Nr. 22 datë 15 Shkurt 2021

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data