Open Procurement Albania

Rikonstruksion dhe asfaltim i rrugës së fshatit Peshtan, Komuna Qendër Tepelenë.

Qarkun Gjirokastër
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Rikonstruksion dhe asfaltim i rrugës së fshatit Peshtan, Komuna Qendër Tepelenë.
Burimi i financimit: Buxheti i shtetit.
Nr. Reference
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 20,823,000
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 22-04-2015
Sektori Infrastrukturë Rrugë Rurale
Nr. i Operatoreve Konkurues 10
Operatore Konkurues Cobial SHPK
Derveni 1 SHPK
Hito 94 SHPK & Vellezerit Hysa SHPK
Spektri SHPK & Shendelli SHPK
Eral Construction Company SHPK & AE SHPK
Feba SHPK & Sterkaj SHPK
Theos SHPK & ALAsfalt SHPK
B-93 SHPK
Glavenica SHPK
Vllaznimi SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • COBIAL SHPK -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 13,216,950
  Data e shpalljes se fituesit 25-05-2015
  Data e lidhjes se kontrates 02-06-2015
  Vlera e Kontrates me TVSH 15,860,340
  Kohezgjatja e Kontrates 6 muaj
  Ankesa Nuk ka patur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. Operatori ekonomik Glavenica SHPK
  Nuk ka paraqitur ofertë.

  2. Operatori ekonomik Vllaznimi SHPK
  Nuk ka paraqitur ofertë.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi Nr.13 - Dt.07-04-2015
  Njoftim per Shpallje Fituesi Nr.21-Dt.01-06-2015
  Njoftim per Lidhje Kontrate Nr.22 - Dt.08-06-2015
  Vendim i Komitetit për Zhvillimin e Rajoneve nr. 9, datë 10.3.2016

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data