Open Procurement Albania

Shërbimi i mbikqyrjes së punimeve për objekte të financuara nga buxheti i shtetit" - Loti 2 - Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve për objektin "Ndërhyrje e integruar për përmirësimin e konektivitetit dhe rikualifim urban në Bashkinë e Kavajës

Qarkun Tirane
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Shërbimi i mbikqyrjes së punimeve për objekte të financuara nga buxheti i shtetit" - Loti 2 - Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve për objektin "Ndërhyrje e integruar për përmirësimin e konektivitetit dhe rikualifim urban në Bashkinë e Kavajës
Nr. Reference REF-62918-06-25-2020
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 1,594,583
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 07-07-2020
Sektori Mbikëqyrje Punimesh
Nr. i Operatoreve Konkurues 14
Operatore Konkurues 1. Taulant sh.p.k
3. ARKIMADE” shpk NIPT L01906030A &“SPHAERA shpk
4. DERBI-E shpk
5. GB Civil Engineering ShpkNIPT L51825011V&lNVICTUS
6. HE & SK 11 shpk, NIPT L19008502B& MAGNA CHARTA shpk
7. InstitutiDekliada – ALB shpk
8. KKG PROJECT NIPT L41915003F& GR ALBANIA shpk
9. NOVATECH STUDIO shpk
10. NET-GROUP shpk
11. HMK-Consulting shpk
12. TOWER shpk, NIPTL21717003H& DRICONS shpk
13. TRANSPORT IDGHWAY CONSULTING" sh.p.kNIPT K51428048I, &"ERALDG"shpk,
14. INFRATECH shpk,
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Instituti Dekliada – Alb -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1,410,937
  Data e shpalljes se fituesit 10-08-2020
  Data e lidhjes se kontrates 03-08-2020
  Vlera e Kontrates me TVSH 1,693,124
  Kohezgjatja e Kontrates 7 muaj
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. OE INFRATECH”:
  Oferta e paraqiturnga OE "Infratech” sh.p.kështë nëvlerën 1,389,015.00 Lekë pa TVSH. Bazuar nëNeni 7, të VKM Nr. 354 datë 11/05/2016 "Për Miratimin e manualit tëtarifave për shërbime nëplanifikimterritori, projektimdhekolaudim", vlera e ofertesështë nën vlerën minimale tëlejuar për këtëshërbim e përllogaritur nëshumën prej 1,410,937.00 Lekë pa TVSH.

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Instituti Dekliada – Alb viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Instituti Dekliada – Alb viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Instituti Dekliada – Alb viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Instituti Dekliada – Alb viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi Buletini Nr. 39 datë 29 Qershor 2020
  Njoftim per Shpallje Fituesi Buletini Nr. 53 datë 10 Gusht 2020
  Njoftim per Lidhje Kontrate Buletini Nr. 55 datë 17 Gusht 2020

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data