Open Procurement Albania

Zgjerimi i rrugës hyrëse në Pikën Doganë Morinë, Kukës.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet

Qarkun Kukës
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Zgjerimi i rrugës hyrëse në Pikën Doganë Morinë, Kukës.
Burimi i financimit: Buxheti i shtetit.
Nr. Reference
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 49,990,000
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 22-04-2015
Sektori Infrastrukturë Rrugë Ndërurbane
Nr. i Operatoreve Konkurues 10
Operatore Konkurues Kevin Construksion SHPK
Denis 05 SHPK& Xhast SHPK
Haziri SHPK & Ndregjoni SHPK
Albshpresa SHPK & Curri SHPK & Marsi SHPK
Vuthaj SHPK & Gjikuria SHPK
Be-Is SHPK & Egland SHPK
Salillari SHPK
Alb Building SHPK
B-93 SHPK
Vllaznimi SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • XHAST SHPK -
 • DENIS-05 -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 32,548,947
  Data e shpalljes se fituesit 29-05-2015
  Data e lidhjes se kontrates 08-06-2015
  Vlera e Kontrates me TVSH 39,058,736
  Kohezgjatja e Kontrates 5 muaj
  Ankesa Ka pasur ankesa.

  Ankesat janë paraqitur nga operatoret ekonomike Alb Building SHPK më datë 13-05-2015 dhe ka marre përgjigje në datë 18-05-2015.

  Janë s’kualifikuar:
  Nuk ka pasur ankim në KPP.


  1. Kevin Construksion SHPK:
  Nuk përmbush kriteret e veçanta për kualifikim sipas DST.
  a. Nuk plotëson kriterin e realizimit të punimeve të ngjashme .
  b. Nuk plotëson kriterin për mjetet e kërkuara.

  2. Bashkimi i përkohshëm i operatorëve ekonomikë Haziri SHPK & Ndregjoni SHPK:
  Nuk përmbush kriteret e veçanta për kualifikim sipas DST.
  a. Nuk plotëson kriterin e realizimit të punimeve të ngjashme.

  3. Bashkimi i përkohshëm i operatorëve ekonomikë Albshpresa SHPK & Curri SHPK & Marsi SHPK:
  Nuk përmbush kriteret e veçanta për kualifikim sipas DST.
  a. Shoqëria Albshpresa SHPK nuk plotëson kriterin për disponimin e mjeteve e kërkuara

  4. Bashkimi i përkohshëm i operatorëve ekonomik Be-Is SHPK & Egland SHPK:
  Ne sistem nuk gjendet asnjë dokument për shoqërinë Egland SHPK.

  5. Operatori ekonomik Alb Building SHPK:
  Nuk përmbush kriteret e veçanta për kualifikim sipas DST.
  a. Nuk plotëson kriterin e realizimit të punimeve të ngjashme të vendosur në Dokumentat e Tenderit.

  6. Operatori ekonomik B-93 SHPK
  Nuk përmbush kriteret e veçanta për kualifikim sipas DST.
  a. Nuk plotëson kriterin e numrit të nevojshëm te punonjësve të vendosur në Dokumentat e Tenderit

  7. Operatori ekonomik Vllaznimi SHPK
  Operatori ekonomik nuk ka paraqitur asnjë dokumentacion.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per XHAST SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per XHAST SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per XHAST SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per XHAST SHPK viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DENIS-05 viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DENIS-05 viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DENIS-05 viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DENIS-05 viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi Nr.13 - Dt.07-04-2015
  Njoftim per Shpallje Fituesi Nr.22 - Dt.08-06-2015
  Njoftim per Lidhje Kontrate Nr.23 - Dt.15-06-2015
  Vendim i Komitetit për Zhvillimin e Rajoneve nr. 9, datë 10.3.2016

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data