Open Procurement Albania

Ndërtimi i Urës Automobilistike së Darëzezës, Fier

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

  • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet
  • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet

Qarkun Fier
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Ndërtimi i Urës Automobilistike së Darëzezës, Fier
Nr. Reference REF-87493-02-17-2021
Kodi CPV
45000000-7 - Punë ndërtimi,
Vlera / Fondi Limit 34,341,362
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 18-02-2021
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 18-02-2021
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 22-03-2021
Sektori Infrastrukturë Urbane
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1. “Colombo” shpk
2. “VELLEZERIT HYSA” shpk
3. “LEON KONSTRUKSION” shpk
4. “Agi Kons” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
  • VELLEZERIT HYSA -
  • Oferta fituese Leke pa TVSH 27,419,298
    Data e shpalljes se fituesit 08-04-2021
    Data e lidhjes se kontrates 08-04-2021
    Vlera e Kontrates me TVSH 32,903,158
    Kohezgjatja e Kontrates 14 jave
    Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
    Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:
    1. “Colombo” shpk,
    Nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante ne DT "Përvojë të suksesshme ne realizimin pune te ngjashme” a) Punë të ngjashme për një objekt të vetëm në një vlerë jo më të vogël se 50% e vlerës së për llogaritur të kontratës që prokurohet, të realizuar nga operatori ekonomik gjatë tri vitet të fundit nga data e zhvillimit të procedures së prokurimit ose b) Punë të ngjashme deri në një kufi ku vlera monetare totale e punëve të kryera e marrë së bashku gjatë tre viteve të fundit nga data e zhvillimit të procedurës së prokurimit ështënë një vlerë jo më të vogël se dyfishi i vlerës limit të kontratës që prokurohet.
    Konkretisht, kontratat e paraqitura nga OE “Colombo” sh.p.k, nuk mund të konsiderohen si kontrata të ngjashme pasi nuk përmbushin karakteristikat e kontratës në kompleksitet, metodologji dhe teknologji. Natyra e objekteve të paraqitura nga OE “Colombo” sh.p.k nuk është e ngjashme pasi produkti është i ndryshëm (godina te ndryshme nga natyra e punimeve per “Ndertimin e ures automobilistike Darezeze, Fier
    Arsyeja e Anulimit
    Shenime
    Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per VELLEZERIT HYSA viti 2012-2013
    Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per VELLEZERIT HYSA viti 2014
    Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per VELLEZERIT HYSA viti 2015-2018
    Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per VELLEZERIT HYSA viti 2019-2020

    Publikimi ne Buletin
    Njoftim per Shpallje Tenderi
    Specifikime Teknike
    Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
    Raport Teknik
    Preventiv
    Njoftim per Shpallje Fituesi
    Njoftim per Lidhje Kontrate Buletini Nr. 58 datë 19 Prill 2021
    Grafiku i Punimeve

    Projekt Konstruktiv

    Te drejtat e Perdorimit

    Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data