Open Procurement Albania

Ndërtimi urës së Lushës mbi lumin Drin i Zi, Komuna Arras.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet

Qarkun Dibër
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Ndërtimi urës së Lushës mbi lumin Drin i Zi, Komuna Arras.
Burimi i Financimit: Buxheti i Shtetit.
Nr. Reference
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 62,142,000
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 11-05-2015
Sektori Infrastrukturë Rrugë Rurale
Nr. i Operatoreve Konkurues 8
Operatore Konkurues Company Riviera 2008 SHPK & Everest SHPK
Ndregjoni SHPK & Fusha
Arifaj SHPK
Gjoka Konstruksion SHPK
Alba Konstruksion SHPK
Curri SHPK
Doda Nertim SHPK
Haki Elezi SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • CURRI SHPK -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 59,708,135
  Data e shpalljes se fituesit 02-06-2015
  Data e lidhjes se kontrates 08-06-2015
  Vlera e Kontrates me TVSH 71,649,762
  Kohezgjatja e Kontrates 175 ditë
  Ankesa Nuk ka patur ankesa.

  Janë skualifikuar operatorCt e mëposhtëm:

  1. Bashkimi i përkohshëm i operatorëve ekonomik Company Riviera 2008 SHPK & Everest SHPK :
  a. Nuk përmbush kriteret e veçanta për kualifikim sipas DST .
  Nuk ka paraqitur Kontrata të ngjashme, si dhe nuk ka përfshirë periudhën e fundit të maturuar (muaji mars) .

  2. Bashkimi i përkohshëm i operatorëve ekonomik Ndregjoni & Fusha:
  Nuk përmbush kriteret e veçanta për kualifikim sipas DST.
  a. Nuk ka paraqitur Licencën NP8 si dhe OSSHE (muaji mars)

  3. Operatori ekonomik Arifaj SHPK:
  Nuk përmbush kriteret e veçanta për kualifikim sipas DST.
  a. Nuk ka paraqitur Licencën NP8 si dhe OSSHE (muaji mars)

  4. Operatori ekonomik Gjoka Konstruksion SHPK:
  Nuk përmbush kriteret e veçanta për kualifikim sipas DST.
  a. Nuk ka paraqitur vërtetim për shlyerjen e Taksave vendore (për ushtrimin e aktivitetit ne Bulqizë dhe Korçë)

  5. Operatori ekonomik Alba Konstruksion SHPK:
  Nuk përmbush kriteret e veçanta për kualifikim sipas DST.
  a. Nuk ka paraqitur vërtetim për shlyerjen e Taksave vendore (për ushtrimin e aktivitetit ne Lushnje)

  6. Operatori ekonomik Doda Ndertim SHPK:
  Nuk përmbush kriteret e veçanta për kualifikim sipas DST.
  a. Në sistem nuk gjendet asnjë dokument për shoqërinë Doda Ndërtim SHPK

  7. Operatori ekonomik Haki Elezi SHPK:
  Nuk përmbush kriteret e veçanta për kualifikim sipas DST.
  a. Në sistem nuk gjendet asnjë dokument për shoqërinë Doda Ndërtim SHPK

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per CURRI SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per CURRI SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per CURRI SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per CURRI SHPK viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi Nr.15 - Dt.20-04-2015
  Njoftim per Shpallje Fituesi Nr.22 - Dt.08-06-2015
  Njoftim per Lidhje Kontrate Nr.23 - Dt.15-06-2015
  Vendim i Komitetit për Zhvillimin e Rajoneve nr. 28, datë 20.5.2016

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data