Open Procurement Albania

Ndërtim i shëtitores, KUZ, tek liqeni i Farkës, Komuna Farkë.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet

Qarkun Tiranë
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Ndërtim i shëtitores, KUZ, tek liqeni i Farkës, Komuna Farkë.
Burimi i Financimit: Buxheti i Shtetit.
Nr. Reference
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 75,000,070
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 07-05-2015
Sektori Të tjera
Nr. i Operatoreve Konkurues 17
Operatore Konkurues Eral Kontruksion Company SHPK
Kevin Konstruksion SHPK
Shpresa SHPK. & Beladi SHPK
B 93 SHPK.
Hastoçi SHPK
Alba Konstruksion SHPK
Bajrami N SHPK
Bean SHPK & Ergest SHPK
Agri Construction SHPK
Be-IS SHPK
Babamato SHPK. & Fusha SHPK
Ndregjoni SHPK & Haziri SHPK
Sireta 2F SHPK & Murati SHPK
4 AM SHPK
Bami SHPK
Arifaj SHPK
Çaushi M SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Bajrami N -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 58,450,841
  Data e shpalljes se fituesit 29-06-2015
  Data e lidhjes se kontrates 10-07-2015
  Vlera e Kontrates me TVSH 70,141,009
  Kohezgjatja e Kontrates 7 muaj
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ka patur nga:
  1. Ankesë nga ana e bashkimit të operatorëve ekonomik Bean Group dhe Erges Mat me datë 08.06.2015, e cila ka marrë përgjigje nga Autoriteti Kontraktor me datë 11.06.2015.
  2. Ankesë nga ana e operatorit ekonomik B 93 SHPK, me datë 09.06.2015 dhe ka marrë nga Autoriteti Kontraktor përgjigje me datë 11.06.2015.
  3. Ankesë nga ana e operatorit ekonomik 4 AM SHPK, me datë 11.06.2015 dhe ka marrë nga Autoriteti Kontraktor përgjigje me datë 12.06.2015.
  4. Ankesë nga ana e operatorit ekonomik Eral Construction Company SHPK, me datë 08.06.2015 dhe ka marrë nga Autoriteti Kontraktor përgjigje me datë 12.06.2015.
  5. Ankesë nga ana e operatorit ekonomik Be-Is SHPK, me datë 12.06.2015 dhe ka marrë nga Autoriteti Kontraktor përgjigje me datë 19.06.2015.
  Nuk ka pasur ankim në KPP.


  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. Eral Contrucsion Company SHPK
  Nuk plotëson kriterin për kryerjen e punëve të ngjashme.
  2. Kevin Konstruksion SHPK
  Nuk plotëson kriterin për kryerjen e punëve të ngjashme.
  3. Bashkimi i operatoreve Shpresa SHPK dhe Beladi SHPK
  Nuk plotëson kriterin për kryerjen e punëve të ngjashme, si dhe Beladi nuk ka paraqitur faturën e maturuar të muajit të fundit të pagesës së energjisë elektrike.
  4. B 93 SHPK
  Nuk ka paraqitur faturën e maturuar të muajit të fundit të pagesës së energjisë elektrike.
  5. Hastoçi SHPK
  Nuk ka paraqitur faturën e maturuar të muajit të fundit të pagesës së energjisë elektrike.
  6. Alba Konstruksion SHPK
  Nuk ka paraqitur dokumentacion që ka paguar taksat lokale në të gjitha selitë ku ushtron aktivitetin.
  7. Bashkimi i operatoreve Bean SHPK
  dhe Ergest SHPK
  Nuk ka paraqitur faturën e maturuar të muajit të fundit të pagesës së energjisë elektrike, si dhe Erges SHPK. ka paraqitur bilancin e vitet 2012 i paçertifikuar nga DPT.
  8. Bashkimi i operatoreve Babamato SHPK. & Fusha SHPK
  Nuk plotëson kriterin për kryerjen e punëve të ngjashme, si dhe nuk ka paraqitur faturën e maturuar të muajit të fundit të pagesës së energjisë elektrike.
  9. Bashkimi i operatoreve Ndregjoni SHPK. & Haziri SHPK
  Nuk ka paraqitur faturën e maturuar të muajit të fundit të pagesës së energjisë elektrike, mungon deklarata bankare, si dhe operatori Haziri SHPK
  ka paraqitur faturat tatimore vetëm të vitit 2010.
  10. Bashkimi i operatoreve Sireta 2F SHPK. & Murati SHPK
  pasi operatori ekonomik Murati SHPK. nuk ka paraqitur dokumentacion që ka paguar taksat lokale në të gjitha selitë ku ushtron aktivitetin.
  11. 4 AM SHPK
  Nuk ka paraqitur faturën e maturuar të muajit të fundit të pagesës së energjisë elektrike.
  12. Bami SHPK
  Nuk ka paraqitur faturën e maturuar të muajit të fundit të pagesës së energjisë elektrike .
  13. Arifaj SHPK
  Nuk ka paraqitur faturën e maturuar të muajit të fundit të pagesës së energjisë elektrike .
  14. Çaushi M SHPK
  Nuk ka paraqitur ofertë.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi Nr.15 - Dt.20-04-2015
  Njoftim per Shpallje Fituesi Nr.26 - Dt.06-07-2015
  Njoftim per Lidhje Kontrate Nr.28 - Dt.20-07-2015
  Vendim i Komitetit për Zhvillimin e Rajoneve nr. 9, datë 10.3.2016

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data