Open Procurement Albania

Infrastructure & Tourism Enabling Programme: Gender and Economic Inclusion Programme Manager

Qarkun
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit Albania Infrastructure and Tourism-Enabling Project
Pershkrim i Projektit
 • ID e Projektit : 49351
 • Shteti: Shqiperi
 • Ky projekt financohet nga Bashkimi Evropian përmes ndihmës teknike dhe granteve të investimeve për një shumë totale prej 40 milion EUR, dhe me lehtësi plotësuese të huasë sovrane të siguruar nga BERZH per Qeverinë e Shqipërisë.
  Projekti zbatohet nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit
  Objekti i Tenderit Infrastructure & Tourism Enabling Programme: Gender and Economic Inclusion Programme Manager
  The purpose of Programme Manager will be to coordinate, manage and deliver the AITPs GEI Programme.
  Nr. Reference EBRD/AITP/CS/2020/22
  Kodi CPV
  Vlera / Fondi Limit
  Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
  Lloji i Procedures Tender Ndërkombëtar
  Statusi i Tenderit Shpallur Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 27-01-2021
  Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 27-01-2021
  Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 11-03-2021
  Sektori
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
  Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime This procurement exercise will be conducted using the EBRD Client E-Procurement Portal (ECEPP). Prospective participants can access the procurement exercise by clicking on the below link or on the ‘Access Opportunity’ button (if viewing this notice on ECEPP).
  Transaksione Thesari
  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate
 • Request for Proposals
 • Shpallja e njoftimit ne faqen zyrtare te EBRD
 • Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data