Open Procurement Albania

Minikonkursi Nr.18( Kontrate ne baze te Marreveshjes Kuader me REF-70113-08-27-2020) - “Mbikëqyrja e punimeve per “Rindërtimi i njësive të banimit në ndërtesa pallat, për 4 Pallate pikësore Lgj. 17 Rr. Lura, nr. 1&3 dhe Rr. Ahmet Dakli nr. 15&23, dhe 1 Pallat pikësor Nr. 458 Rr. Bajram Tushe” njësia administrative Durrës, Bashkia Durrës.”

Qarkun Durrës
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit Programi i Rindërtimit
Pershkrim i Projektit Programi i Rindërtimit është Program i Qeverisë Shqiptare, iniciuar pas Tërmetit të datës 26 Nëntor 2019. Ky program parashikon ndërtime të reja dhe rikonstruksione të objekteve dhe infrastrukturës urbane pas vlerësimit të dëmeve për shkak të Tërmetit.
Qeveria Shqiptare Organizoi në bashkëpunim me partnerët në datën 17 shkurt 2020 një Konferencë Donatorësh në Bruksel, ku deklarohet e garantuar një ndihmë prej 1.15 bilion Euro nga dhurime, asistenca, grantet, dhe kreditë e buta. Këto fonde dhe të tjera të garantuara përmes borxhit publik, do të përdoren për Programin e Rindërtimit. Programi i Rindërtimit parashikohet të realizohet përmes Zhvillimit të Zonave të Reja për Zhvillim të Detyruar; Ndërtimit në Infrastrukturë Urbane; Blerjes së Stok Banesa; Grante për Rindërtim dhe Rimëkëmbje sociale.
Një pjesë e mirë e prokurimeve dhe kontraktimeve për Rindërtim Objektesh do të bëhet nga autoritetet prokuruese Fondi Shqiptar për Zhvillim dhe Bashkia Tiranë.

Lexo Dokumentin mbi Post Disaster Needs Assessment PDNA Albania.
Njihuni me rregullime Ligjore Programi i Rindërtimit.
Objekti i Tenderit Minikonkursi Nr.18- “Mbikëqyrja e punimeve per “Rindërtimi i njësive të banimit në ndërtesa pallat, për 4 Pallate pikësore Lgj. 17 Rr. Lura, nr. 1&3 dhe Rr. Ahmet Dakli nr. 15&23, dhe 1 Pallat pikësor Nr. 458 Rr. Bajram Tushe” njësia administrative Durrës, Bashkia Durrës.”
______________________________

Kjo Kontratë është Lidhur si pjesë e procedurës së Shpallur në Sistemin Elektronik te APP-se në datën 28-08-2020 Titull Mbikëqyrja e punimeve për “Rindërtimin e njësive të banimit në ndërtesa (pallat), të dëmtuara, në zonat e shpallura për zhvillim të detyruar (Programi i Rindertimit). , me referencë REF-70113-08-27-2020 , Autoritet Prokurues Fondi Shqiptar i Zhvillimit, zhvilluar me Procedure te kufizuar.
- Në fazën e parë është bërë përzgjedhje e operatorëve ekonomik të suksesshme që kanë shprehur zyrtarisht interes për pjesëmarrje. Nga kjo fazë janë përzgjedhur 18 operatorë.
- Në fazën e dytë secili operator është ftuar të sjellë ofertë për njërën nga kontratat në bazë të marrëveshjes kuadër.

Për Minikonkursin 18 kanë sjellë ofertë zyrtare 13 operatorë. Këtë Kontratë në bazë të marrëveshjes kuadër e ka fituar BOE “GEOSAT GROUP” sh.p.k & “Instituti I Konsulences Ne Ndertim "IKN" sh.p.k
- Fondi i Minikonkursit është 9,288,117 Leke Pa TVSH.
- Oferta fituese është 7,671,601 Leke Pa TVSH.
Nr. Reference REF-70113-08-27-2020 (Minikonkursi 18).
Kodi CPV
71247000-1 - Mbikëqyrja e punës së ndërtimit,
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Lloji i Procedures Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 17-08-2020
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 28-08-2020
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 08-09-2020
Sektori Mbikëqyrje Punimesh
Nr. i Operatoreve Konkurues 15
Operatore Konkurues •Operatore ekonomike pjesmarres ne Fazen 2 - Përcaktimi i kontratës fituese :

1 . TRANSPORT HIGHWAY CONSULTING sh.p.k. &ERALD – G sh.p.k.
2 . Tower sh.p.k. & Dricons sh.p.k & Infrakonsult sh.p.k
3 . 47 EK 79 & ILIRIADA P.K.S sh.p.k & STUDIO-REBUS sh.p.k
4 . Archispace sh.p.k. & Sphaera sh.p.k & I Ri sh.p.k
5 . C.E.C Group sh.p.k & Elba sh.p.k & 6D Plan sh.p.k
6 . TAULANT sh.p.k. & ARABEL – STUDIO sh.p.k & ELITE STUDIO sh.p.k
7 . Geosat group & IKN Sh.p.k
8 . KKG PROJECT sh.p.k & GR ALBANIA sh.p.k
9 . A & E Engineering sh.p.k
10 . Derbi - E sh.p.k. & Zenit & CO sh.p.k.
11 . G B Civil Engineering sh.p.k & Invictus sh.p.k & Person fizik Margarita Kodra
12 . GJEOKONSULT & CO sh.p.k & I T M sh.p.k & INFRATECH sh.p.k
13 . HMK - Consulting sh.p.k & A R G I sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “GEOSAT GROUP” sh.p.k - “Instituti I Konsulences Ne Ndertim "IKN" sh.p.k
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 7,671,601
  Data e shpalljes se fituesit
  Data e lidhjes se kontrates 23-08-2021
  Vlera e Kontrates me TVSH 7,671,601
  Kohezgjatja e Kontrates Sipas afatit të zbatimit te punimeve të zbatimit
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Nuk ka te skualifikuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi Buletini i Posaçëm Nr. 61 datë 28 Gusht 2020
  Njoftim per Shpallje Fituesi Buletini i Posaçëm Nr.128 datë 26 Gusht 2021
  Njoftim per Lidhje Kontrate Buletini i Posaçëm Nr.131 datë 1 Shtator 2021

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data