Open Procurement Albania

Minikonkursi Nr. 6- “Kolaudimi i punimeve per rindërtimin e njesive te banimit ne ndertesa pallate per zonen e detyruara per zhvillim Kruje, Njesia Administrative Kruje, Bashkia Kruje.” (Programi i Rindertimit)

Qarkun Durres
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit Programi i Rindërtimit
Pershkrim i Projektit Programi i Rindërtimit është Program i Qeverisë Shqiptare, iniciuar pas Tërmetit të datës 26 Nëntor 2019. Ky program parashikon ndërtime të reja dhe rikonstruksione të objekteve dhe infrastrukturës urbane pas vlerësimit të dëmeve për shkak të Tërmetit.
Qeveria Shqiptare Organizoi në bashkëpunim me partnerët në datën 17 shkurt 2020 një Konferencë Donatorësh në Bruksel, ku deklarohet e garantuar një ndihmë prej 1.15 bilion Euro nga dhurime, asistenca, grantet, dhe kreditë e buta. Këto fonde dhe të tjera të garantuara përmes borxhit publik, do të përdoren për Programin e Rindërtimit. Programi i Rindërtimit parashikohet të realizohet përmes Zhvillimit të Zonave të Reja për Zhvillim të Detyruar; Ndërtimit në Infrastrukturë Urbane; Blerjes së Stok Banesa; Grante për Rindërtim dhe Rimëkëmbje sociale.
Një pjesë e mirë e prokurimeve dhe kontraktimeve për Rindërtim Objektesh do të bëhet nga autoritetet prokuruese Fondi Shqiptar për Zhvillim dhe Bashkia Tiranë.

Lexo Dokumentin mbi Post Disaster Needs Assessment PDNA Albania.
Njihuni me rregullime Ligjore Programi i Rindërtimit.
Objekti i Tenderit Minikonkursi Nr. 6- “Kolaudimi i punimeve per rindërtimin e njesive te banimit ne ndertesa pallate per zonen e detyruara per zhvillim Kruje, Njesia Administrative Kruje, Bashkia Kruje.” (Programi i Rindertimit)
______________________________

Kjo Kontratë është Lidhur si pjesë e procedurës së Shpallur në Sistemin Elektronik te APP-se në datën 04-08-2020 Titull Shërbimi i Kolaudimit për objektet e financuara nga Buxheti i Shtetit - Programi i Rindertimit.
Loti 4: Kolaudimi i punimeve per rindertimin e njesive te banimit pallat.

, me referencë REF-73093-09-25-2020 , Autoritet Prokurues Fondi Shqiptar i Zhvillimit, zhvilluar me Procedure te kufizuar
- Në fazën e parë është bërë përzgjedhje e operatorëve ekonomik të suksesshme që kanë shprehur zyrtarisht interes për pjesëmarrje. Nga kjo fazë janë përzgjedhur 9 operatorë.
- Në fazën e dytë secili operator është ftuar të sjellë ofertë për njërën nga kontratat në bazë të marrëveshjes kuadër.

Pjesmarres ne fazen e dyte ishin 7 operatore.
Këtë Kontratë në bazë të marrëveshjes kuadër e ka fituar “HE & SK 11” sh.p.k
- Fondi i Minikonkursit është : 1227597 Leke Pa TVSH.
- Oferta fituese është 1013313 lekë pa tvsh.
Nr. Reference REF-73093-09-25-2020 (Minikonkursi 6)
Kodi CPV
71247000-1 - Mbikëqyrja e punës së ndërtimit,
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 28-09-2020
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 28-09-2020
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 08-10-2020
Sektori Projektim Teknik
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues • Faza e përcaktimit të kontratës fituese :

1. “HE & SK 11” sh.p.k
2. “Instituti i Konsulences në Ndërtim” sh.p.k
3. “KKG PROJECT” sh.p.k & “Gr Albania” sh.p.k.,
4. “Novatech Studio” sh.p.k
5. “Infratech” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • HE & SK 11 -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1,013,313
  Data e shpalljes se fituesit 08-10-2021
  Data e lidhjes se kontrates 04-10-2021
  Vlera e Kontrates me TVSH 1,013,313
  Kohezgjatja e Kontrates 21 dite
  Ankesa Nuk ka te skualifikuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per HE & SK 11 viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per HE & SK 11 viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per HE & SK 11 viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per HE & SK 11 viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes KuaderREF-73093-09-25-2020 (Minikonkursi 6)
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Njoftim per Shpallje Fituesi Buletini i Posaçëm Nr. 147 datë 8 Tetor 2021
  Njoftim per Lidhje Kontrate Buletini i Posaçëm Nr. 164 datë 15 Nëntor 2021

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data