Open Procurement Albania

Minikonkursi Nr.16( Kontrate ne baze te Marreveshjes Kuader me REF-58253-05-15-2020) - “Mbikëqyrja e Punimeve plotësuese për Ndërtimin e Rrjetit Rrugor dhe Infrastrukturës Urbane të zonave të reja për zhvillim në Njësitë Administrative Fushë Krujë, Bubq dhe Thumanë, Bashkia Krujë.” (Programi i Rindertimit)

Qarkun Tirane-Lezha-Durres
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga Burimi i Financimit: Fondi i Rindërtimit ne Buxhetin e Shtetit.
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit Programi i Rindërtimit
Pershkrim i Projektit Programi i Rindërtimit është Program i Qeverisë Shqiptare, iniciuar pas Tërmetit të datës 26 Nëntor 2019. Ky program parashikon ndërtime të reja dhe rikonstruksione të objekteve dhe infrastrukturës urbane pas vlerësimit të dëmeve për shkak të Tërmetit.
Qeveria Shqiptare Organizoi në bashkëpunim me partnerët në datën 17 shkurt 2020 një Konferencë Donatorësh në Bruksel, ku deklarohet e garantuar një ndihmë prej 1.15 bilion Euro nga dhurime, asistenca, grantet, dhe kreditë e buta. Këto fonde dhe të tjera të garantuara përmes borxhit publik, do të përdoren për Programin e Rindërtimit. Programi i Rindërtimit parashikohet të realizohet përmes Zhvillimit të Zonave të Reja për Zhvillim të Detyruar; Ndërtimit në Infrastrukturë Urbane; Blerjes së Stok Banesa; Grante për Rindërtim dhe Rimëkëmbje sociale.
Një pjesë e mirë e prokurimeve dhe kontraktimeve për Rindërtim Objektesh do të bëhet nga autoritetet prokuruese Fondi Shqiptar për Zhvillim dhe Bashkia Tiranë.

Lexo Dokumentin mbi Post Disaster Needs Assessment PDNA Albania.
Njihuni me rregullime Ligjore Programi i Rindërtimit.
Objekti i Tenderit Kontrate me Objekt : “Mbikëqyrja e Punimeve plotësuese për Ndërtimin e Rrjetit Rrugor dhe Infrastrukturës Urbane të zonave të reja për zhvillim në Njësitë Administrative Fushë Krujë, Bubq dhe Thumanë, Bashkia Krujë.” (Minikonkursi Nr. 16).
Kontrate ne baze te Marrveshjes Kuader me titull : Mbikëqyrja e punimeve “Ndërtimi dhe rikonstruksioni i infrastrukturës publike në zonat e reja të shpallura për zhvillim të detyruar. (Programi i Rindertimit).

Fondi limit i minikonkursit 3479566 lekë pa TVSH.
Nr. Reference REF-58253-05-15-2020(Minikonkursi Nr. 16)
Kodi CPV
71247000-1 - Mbikëqyrja e punës së ndërtimit,
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 18-05-2020
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 18-05-2020
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 28-05-2020
Sektori Mbikëqyrje Punimesh
Nr. i Operatoreve Konkurues 8
Operatore Konkurues • Operatore ekonomike pjesmarres ne Fazen 2 - Përcaktimi i kontratës fituese :

1. “A & E Engineering” sh.p.k, .
2. “Arabel-Studio” & “KKG Project” sh.p.k & GR Albania sh.p.k.
3. “C.E.C Group” sh.p.k & “ELBA “sh.p.k,
4. “Derbi-E” sh.p.k & “ZENIT & CO” sh.p.k.
5. “Erald-G” sh.p.k & “Transport Highway Consulting” sh.p.k.
6. “G B Civil Engineering” & “Studio Services K - SA" sh.p.k.
7. “Gjeokonsult & Co” sh.p.k.
8. “Instituti Dekliada - Alb” sh.p.k.
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “Arabel-Studio” - “KKG Project” sh.p.k - GR Albania sh.p.k -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 3,017,345
  Data e shpalljes se fituesit 08-10-2021
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 2 muaj.
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
  Publikimi ne Buletin Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes KuaderREF-58253-05-15-2020(Minikonkursi Nr. 16)
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Njoftim per Shpallje Fituesi Buletini i Posaçëm Nr. 147 datë 8 Tetor 2021
  Njoftim per Lidhje Kontrate

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data