Open Procurement Albania

Rikonstruksion i sheshit qendror të fshatit Pustec.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet

Qarkun Korçë
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Rikonstruksion i sheshit qendror të fshatit Pustec.
Burimi i Financimit: Buxheti i Shtetit.
Nr. Reference
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 29,097,058
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 01-06-2015
Sektori Të tjera
Nr. i Operatoreve Konkurues 12
Operatore Konkurues B 93 SHPK
Alb Korça 2002 SHPK
Aurora Konstruksion SHPK
Be – Is SHPK
Çaushi/M SHPK
Shqiponja SHPK – M & Riviera 2008 SHPK
Nika SHPK & Neim SHPK
Bean SHPK & Erges SHPK
Avdolli SHPK & Construction 93 & Vashtemia SHPK
Artyka SHPK & Sireta SHPK
Beladi SHPK
Infinit SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • B-93 -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 20,594,116
  Data e shpalljes se fituesit 29-07-2015
  Data e lidhjes se kontrates 20-08-2015
  Vlera e Kontrates me TVSH 24,712,939
  Kohezgjatja e Kontrates 5 muaj
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  1. Ankesë nga ana e bashkimit të operatorëve ekonomik ArtykaII dhe Sireta 2F me datë 30.06.2015, e cila ka marrë përgjigje nga Autoriteti Kontraktor me datë 01.07.2015.
  2. Ankesë nga ana e bashkimit të operatorëve ekonomik Beladi me datë 30.06.2015, e cila ka marrë përgjigje nga Autoriteti Kontraktor me datë 03.07.2015.
  3. Ankesë nga ana e bashkimit të operatorëve ekonomik Avdolli me datë 03.07.2015, e cila ka marrë përgjigje nga Autoriteti Kontraktor me datë 06.07.2015.
  4. Ankesë nga ana e bashkimit të operatorëve ekonomik Shqiponja M me datë 23.06.2015, e cila ka marrë përgjigje nga Autoriteti Kontraktor me datë 02.07.2015.
  5. Ankesë nga ana e bashkimit të operatorëve ekonomik Nika me datë 02.07.2015, e cila ka marrë përgjigje nga Autoriteti Kontraktor me datë 06.07.2015.

  Janë s’kualifikuar operatorët e mëposhtëm:

  1. Shoqëria Çaushi/M SHPK
  Operatori nuk ka sjellë asnjë dokumentacion.

  2. Bashkimi i operatoreve Shqiponja-M SHPK & Riviera 2008 SHPK
  Nuk plotëson kriterin 2.4.1 të Kërkesave të Veçanta të Kualifikimit (Kapacitetit teknik) pasi kontratat e paraqitura si punë të ngjashme kanë vlerë më të vogël nga sa është kërkuar. Në këtë mënyrë komisioni gjykon se ky kusht nuk plotësohet.

  3. Bashkimi i operatoreve Nika SHPK & Neim SHPK
  Nuk plotëson kriterin 2.4.7 të Kërkesave të Veçanta të Kualifikimit, pasi rezulton se operatori i ka mjetet e angazhuara në punë të tjera.

  4. Bashkimi i operatoreve Bean SHPK & Erges SHPK
  Nuk plotëson kriterin (e) të Kërkesave të Veçanta të Kualifikimit, pasi operatori nuk ka sjellë faturën e maturuar të pagesës së energjisë elektrike të muajit të fundit.

  5. Bashkimi i operatoreve Avdolli SHPK & Construction 93 SHPK & Vashtemia SHPK
  a. Vashtemia SHPK si partner në bashkimin e operatorëve ekonomikë nuk plotëson kriterin e të Kërkesave të Veçanta të Kualifikimit, pasi operatori nuk ka sjellë faturën e maturuar të pagesës së energjisë elektrike të muajit të fundit. Gjithashtu operatori nuk plotëson pikën 1 të kriterit 2.4.3 pasi operatori nuk ka të punësuar inxhinier ndërtimi në staf. Avdolli SHPK si partner në bashkimin e operatorëve ekonomikë nuk ka paraqitur Shtojcën Nr 9, që ka të bëjë me angazhimin e mjeteve.
  b. Konstruksion 93 si partner në bashkimin e përkohshëm ekonomikë nuk plotëson kriterin e të Kërkesave të Veçanta të Kualifikimit, pasi operatori nuk ka sjellë faturën e maturuar të pagesës së energjisë elektrike të muajit të fundit. Gjithashtu operatori nuk ka plotësuar kriterin 2.3.4 të Kërkesave të Veçanta të Kualifikimit, pasi nuk ka paguar taksat vendore në Komunën Progër ku ai ka pasur aktivitet. Gjithashtu asnjë nga tre operatorët nuk kanë në stafet e tyre inxhinier topograf, detyrim që rrjedh sipas kriterit 2.4.3, pika 4.

  6. Bashkimi i operatorëve Artyka & Sireta SHPK Operatori ArtykaII sh.p.k,
  nuk ka paraqitur bilancin dhe raportin e auditit të vitit 2012, pra nuk plotëson kriterin 2.3.2 të Kërkesave të Veçanta të Kualifikimit. Operatori nuk ka plotëson kriterin 2.3.3, pasi nuk ka paraqitur dokumentacion që të vërtetojë gjendjen financiare të operatorit. Gjithashtu operatori nuk kanë në staf inxhinier topograf, detyrim që rrjedh sipas kriterit 2.4.3, pika 4.

  7. Beladi SHPK
  Nuk plotëson kriterin (e) të Kërkesave të Veçanta të Kualifikimit, pasi operatori nuk ka sjellë faturën e maturuar të pagesës së energjisë elektrike të muajit të fundit

  8. Infinit SHPK
  Nuk plotëson kriterin (e) të Kërkesave të Veçanta të Kualifikimit, pasi operatori nuk ka sjellë faturën e maturuar të pagesës së energjisë elektrike të muajit të fundit. Nuk plotëson kriterin 2.4.1 të Kërkesave të Veçanta të Kualifikimit (Kapacitetit teknik) pasi kontratat e paraqitura si punë të ngjashme kanë vlerë më të vogël se ajo e kërkuar. Bilancet e paraqitura nga operatori nuk janë të aprovuara nga Drejtoria Rajonale e Tatimeve.

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi Nr.18 - Dt.11-05-2015
  Njoftim per Shpallje Fituesi Nr.30 - Dt.03-08-2015
  Njoftim per Lidhje Kontrate Nr.35 - Dt.07-09-2015
  Vendim i Komitetit për Zhvillimin e Rajoneve nr. 9, datë 10.3.2016

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data