Open Procurement Albania

Minikonkursi Nr.6 (Kontrate ne baze te Marreveshjes Kuader me REF-53867-03-11-2020)- “Mbikëqyrja e banesave individuale, ndërtimin dhe rikonstruksionin e infrastrukturës publike dhe çdo ndërhyrje tjetër në funksion të rindërtimit të 35 banesave individuale në Bashkinë Mirëditë, Njësia Administrative Rrëshen” (Programi i Rindertimit)

Qarkun Lezha
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga Burimi i Financimit: Fondi i Rindërtimit ne Buxhetin e Shtetit.
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit Programi i Rindërtimit
Pershkrim i Projektit Programi i Rindërtimit është Program i Qeverisë Shqiptare, iniciuar pas Tërmetit të datës 26 Nëntor 2019. Ky program parashikon ndërtime të reja dhe rikonstruksione të objekteve dhe infrastrukturës urbane pas vlerësimit të dëmeve për shkak të Tërmetit.
Qeveria Shqiptare Organizoi në bashkëpunim me partnerët në datën 17 shkurt 2020 një Konferencë Donatorësh në Bruksel, ku deklarohet e garantuar një ndihmë prej 1.15 bilion Euro nga dhurime, asistenca, grantet, dhe kreditë e buta. Këto fonde dhe të tjera të garantuara përmes borxhit publik, do të përdoren për Programin e Rindërtimit. Programi i Rindërtimit parashikohet të realizohet përmes Zhvillimit të Zonave të Reja për Zhvillim të Detyruar; Ndërtimit në Infrastrukturë Urbane; Blerjes së Stok Banesa; Grante për Rindërtim dhe Rimëkëmbje sociale.
Një pjesë e mirë e prokurimeve dhe kontraktimeve për Rindërtim Objektesh do të bëhet nga autoritetet prokuruese Fondi Shqiptar për Zhvillim dhe Bashkia Tiranë.

Lexo Dokumentin mbi Post Disaster Needs Assessment PDNA Albania.
Njihuni me rregullime Ligjore Programi i Rindërtimit.
Objekti i Tenderit Minikonkursi Nr.6 - “Mbikëqyrja e banesave individuale, ndërtimin dhe rikonstruksionin e infrastrukturës publike dhe çdo ndërhyrje tjetër në funksion të rindërtimit të 35 banesave individuale në Bashkinë Mirëditë, Njësia Administrative Rrëshen”
______________________________

Kjo Kontratë është Lidhur si pjesë e procedurës së Shpallur në Sistemin Elektronik te APP-se në datën 12-03-2020 Titull Mbikëqyrja e punimeve për rindërtimin e shtëpive individuale në zonat e prekura nga tërmeti (Programi i Rindertimit). , me referencë REF-53867-03-11-2020 , Autoritet Prokurues Fondi Shqiptar i Zhvillimit, zhvilluar me Procedure te kufizuar
- Në fazën e parë është bërë përzgjedhje e operatorëve ekonomik të suksesshme që kanë shprehur zyrtarisht interes për pjesëmarrje. Nga kjo fazë janë përzgjedhur 13 operatorë.
- Në fazën e dytë secili operator është ftuar të sjellë ofertë për njërën nga kontratat në bazë të marrëveshjes kuadër.

Për Minikonkursin 6 kanë sjellë ofertë zyrtare 10 operatorë. Këtë Kontratë në bazë të marrëveshjes kuadër e ka fituar Bashkimi i Operatoreve Ekonomike “Instituti Dekliada-Alb” sh.p.k & “Arena MK” sh.p.k
- Fondi i Minikonkursit është 672840 Leke Pa TVSH.
- Oferta fituese është 555660 Leke Pa TVSH.
- Eficensa Buxhetore në tenderim është 17.41 % (Diferenca Fond limit me oferte fituese shprehur ne perqindje).
Nr. Reference REF-53867-03-11-2020 (Minikonkursi Nr. 6)
Kodi CPV
71247000-1 - Mbikëqyrja e punës së ndërtimit,
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Lloji i Procedures Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 12-03-2020
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 12-03-2020
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 27-03-2020
Sektori Mbikëqyrje Punimesh
Nr. i Operatoreve Konkurues 7
Operatore Konkurues • Operatore ekonomike pjesmarres ne Fazen 2 - Përcaktimi i kontratës fituese :
1. “Civil Cons” sh.p.k “NORD - COMAT” sh.p.k
2. “Instituti Dekliada-Alb” sh.p.k & “Arena MK” sh.p.k
3. “Archispace” sh.p.k “ITM” sh.p.k
4. “C.E.C Group” sh.p.k dhe “Elba” sh.p.k
5. G B Civil Engineering” sh.p.k dhe “Studio Services K SA” sh.p.k
6. “Gjeokonsult & CO” sh.p.k“ASH Engineering” sh.p.k
7. “A & E Engineering” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “Instituti Dekliada-Alb” sh.p.k - “Arena MK” sh.p.k -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 555,660
  Data e shpalljes se fituesit
  Data e lidhjes se kontrates 22-10-2021
  Vlera e Kontrates me TVSH 555,660
  Kohezgjatja e Kontrates
  Ankesa Nuk ka te skualifikuar
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Njoftim per Shpallje Fituesi Buletinii Posaçëm Nr. 5 datë 18 Janar 2022
  Njoftim per Lidhje Kontrate Buletini i Posaçëm Nr.10 datë 26 Janar 2022

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data