Open Procurement Albania

Ndërhyrje për krijimin e produktit autentik ushqimor lokal duke krijuar Menunë e 100 Fshatrave

Qarkun
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Ndërhyrje për krijimin e produktit autentik ushqimor lokal duke krijuar Menunë e 100 Fshatrave
Nr. Reference REF-08938-10-20-2021
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 41,666,667
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Shërbim konsulence
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 21-10-2021
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 16-11-2021
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 16-11-2021
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. Kube Studios Shpk & Albanian Gastronomy Academy AGA & CBS Creative Business Solutions
2. Mascarpone sh.p.k & Endrit Maci
3. SHOQATA NJEREZ DHE IDE
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Mascarpone shpk - Endrit Maci -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 41,020,500
  Data e shpalljes se fituesit 27-01-2022
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. SHOQATA NJEREZ DHE IDE, për këto arsye:
  - Nuk plotëson pikën 3.2 Periudha e vlefshmërisë së ofertës: 150 (shprehur në ditë) te Seksioni 3: Informacione juridike, ekonomike, financiare dhe teknike sipas DST, pasi afti i paraqitur në Formularin e Sigurimit të Ofertës me nr serial 0037029 nga ky operator është 3 muaj.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Te kualifikuar ne fazen tjeter :
  1. “Kube Studios Shpk & Albanian Gastronomy Academy AGA & CBS Creative Business Solutions” me vlere: 39458333,65 Leke pa Tvsh
  2. Mascarpone sh.p.k & Endrit Maci” me vlere: 41020500 Leke pa Tvsh
  Transaksione Thesari
  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Specifikime Teknike
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data