Open Procurement Albania

Ndërhyrje për përmirësimin e sigurise dhe sinjalistikës rrugore

Qarkun
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Ndërhyrje për përmirësimin e sigurise dhe sinjalistikës rrugore
Nr. Reference REF-30952-05-26-2022
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 166,665,673
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 27-05-2022
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 13-06-2022
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 13-06-2022
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1. “I.D.K - KONSTRUKSION” shpk
2. “Rruge Sinjalistike Mirembajtje & Hidro Company” shpk & “Desaret Company” sh.p.k
3. “R.S.&M” sh.p.k., NUIS K32203002I & “SI.SI-AL” sh.p.k & “Ndregjoni” sh.p.k
4. “Jubica” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 •  I.D.K - KONSTRUKSION  -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 113,017,250
  Data e shpalljes se fituesit 16-06-2022
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “R.S.&M” sh.p.k., & “SI.SI-AL” sh.p.k., & “Ndregjoni” sh.p.k, për këto arsye:
  - nuk ka paraqitur marreveshje bashkepunimi ndermjet paleve sic eshte percaktuar ne DST.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Specifikime Teknike
  Preventiv
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data