Open Procurement Albania

Loti 6: “Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve për ” Ndërhyrje në muze dhe monumente Kulture”,

Qarkun
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Loti 6: “Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve për ” Ndërhyrje në muze dhe monumente Kulture”,
Nr. Reference REF-32752-06-13-2022
Kodi CPV
71247000-1 - Mbikëqyrja e punës së ndërtimit
Vlera / Fondi Limit 13,104,000
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 15-06-2022
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 15-06-2022
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 15-07-2022
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues 11
Operatore Konkurues 1. “CIVIL CONS” shpk
2. “ZENIT&CO sh.p.k
3. “HYDRO-ENG CONSULTING” shpk & INVICTUS” sh.p.k & P.C.S.COMPANY shpk
4. “TAULANT” sh.p.k
5. “STATENG“ &HE & SK 11” sh.p.k
6. “NET-GROUP” shpk
7. “AVE CONSULTING shpk & “Sferastudio”
8. “INSTITUTI DEKLIADA - ALB” sh.p.k
9. “ILLYRIAN CONSULTING ENGINEERS” shpk
10. “ATELIER 4” shpk & “HYDRO&ENERGY” shpk
11. “ERALD-G” shpk & “TRANSPORT HIGHWAY CONSULTING” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • CIVIL CONS -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 11,916,333
  Data e shpalljes se fituesit 18-08-2022
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates
  Ankesa nuk ka pasur ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
  Publikimi ne Buletin Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes KuaderREF-32752-06-13-2022
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data