Open Procurement Albania

Loti 5: “Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve për “Ndërhyrje në Infrastrukturën turistike Zip Line dhe terrene sportive Dua te Luaj”,

Qarkun
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Loti 5: “Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve për “Ndërhyrje në Infrastrukturën turistike Zip Line dhe terrene sportive Dua te Luaj”,
Nr. Reference REF-32750-06-13-2022
Kodi CPV
71247000-1 - Mbikëqyrja e punës së ndërtimit
Vlera / Fondi Limit 13,586,500
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 15-06-2022
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 15-06-2022
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 15-07-2022
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues 28
Operatore Konkurues 1. “4 KPPF” shpk
2. “STUDIO-REBUS” shpk
3. “INFRATECH” shpk
4. “GEOSAT GROUP” shpk
5. “ZENIT&CO sh.p.k
6. “C.E.C GROUP sh.p.k
7. “ARKIMADE” shpk & SPHAERA shpk
8. “ERALD-G” shpk & “TRANSPORT HIGHWAY CONSULTING” shpk
9. “ARABEL-STUDIO” shpk
10. “HYDRO-ENG CONSULTING” shpk “& INVICTUS” sh.p.k & P.C.S.COMPANY shpk
11. “HE & SK 11” sh.p.k
12. “InfraKonsult” shpk
13. “TAULANT” sh.p.k
14. “CIVIL CONS” shpk
15. “NET-GROUP” shpk
16. “GB Civil Engineering” shpk & “Margarita Kodra ” & STUDIO SERVICES " K - SA"
17. ARENA MK shpk
18. “AVE CONSULTING shpk
19. “INSTITUTI DEKLIADA - ALB” sh.p.k
20. “ILLYRIAN CONSULTING ENGINEERS” shpk
21. “A&E ENGINEERING” sh.p.k
22. “KKG PROJECT” sh.p.k & “GR ALBANIA
23. PRO GREEN shpk & MCE shpk
24. A.SH. Engineering shpk
25. “ALBEGIS&CO” shpk & “ENGINEERING CONSULTING GROUP” shpk
26. IMES –D shpk & D& C PARTNERS shpk
27. “ATELIER 4” shpk & “HYDRO&ENERGY” shpk
28. ARCHISPACE shpk & I RI shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “4 KPPF” shpk -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 11,684,583
  Data e shpalljes se fituesit 18-08-2022
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates
  Ankesa nuk ka pasur ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
  Publikimi ne Buletin Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes KuaderREF-32750-06-13-2022
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data