Open Procurement Albania

Loti 3: “Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve për “Ndërhyrje në rrugë dhe nyje lidhëse rajonale dhe lokale mbrojtje lumore dhe rehabilitimi i përroit të Lushnjes”

Qarkun
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Loti 3: “Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve për “Ndërhyrje në rrugë dhe nyje lidhëse rajonale dhe lokale mbrojtje lumore dhe rehabilitimi i përroit të Lushnjes”
Nr. Reference REF-32746-06-13-2022
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 12,907,083
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 15-06-2022
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 15-06-2022
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 15-07-2022
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues 30
Operatore Konkurues 1-OE “InfraKonsult” shpk
2-BOE “ARKIMADE” shpk & SPHAERA shpk
3- BOE “ERALD-G” shpk & “TRANSPORT HIGHWAY CONSULTING” shpk
4- OE “GEOSAT GROUP” shpk
5- OE “C.E.C GROUP shpk
6- OE “INFRATECH” shpk
7- OE “TAULANT” shpk
8- BOE “HYDRO-ENG CONSULTING” shpk “& INVICTUS” & P.C.S.COMPANY shpk
9- OE “INSTITUTI DEKLIADA - ALB” shpk
10- OE “HE & SK 11” sshpk
11- OE “GJEOKONSULT & CO” shpk
12- OE “ZENIT&CO shpk
13- OE “TOWER” shpk
14- OE “A&E ENGINEERING” shpk
15- OE “CIVIL CONS” shpk
16- OE “INSTITUTI I KONSULENCES NE NDERTIM "IKN" shpk
17- BOE “47 EK 79 & ILIRIADA P.K.S” shpk & "STUDIO-REBUS" shpk
18- BOE “KKG PROJECT” sh.p.k & “GR ALBANIA
19- BOE “GB Civil Engineering” shpk & “Margarita Kodra PF”
20- BOE “4 KPPF” shpk & “HIDROING-DK” shpk
21- BOE “HYDROWATER-ALBANIA” shpk & “A.SH. Engineering” shpk
22- BOE “SEED CONSULTING” shpk & "DRICONS" shpk
23- BOE ARCHISPACE shpk & I RI shpk
24- BOE “Engineering Consulting Group” shpk & SWS Consulting Engineering
25- OE “ILLYRIAN CONSULTING ENGINEERS” shpk
26- OE ARENA MK shpk
27- BOE IMES –D shpk & D& C PARTNERS shpk
28- BOE MCE shpk & PRO GREEN shpk
29- OE “NET-GROUP” shpk
30- OE DERBI-E shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • InfraKonsult -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 11,307,917
  Data e shpalljes se fituesit 28-07-2022
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per InfraKonsult viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per InfraKonsult viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per InfraKonsult viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per InfraKonsult viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes KuaderREF-32746-06-13-2022
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data