Open Procurement Albania

Loti 10: “Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve për Ndërhyrje për rehabilitimin dhe transformimin mjedisor,peisazhit urban dhe natyror”

Qarkun
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Loti 10: “Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve për Ndërhyrje për rehabilitimin dhe transformimin mjedisor,peisazhit urban dhe natyror”
Nr. Reference REF-32760-06-13-2022
Kodi CPV
71247000-1 - Mbikëqyrja e punës së ndërtimit,
Vlera / Fondi Limit 7,750,000
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 15-06-2022
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 15-06-2022
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 15-07-2022
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues 30
Operatore Konkurues 1. “TOWER” sh.p.k
2. “STUDIO-REBUS” shpk
3. “GEOSAT GROUP” shpk
4. “4 KPPF” shpk
5. “INFRATECH” shpk
6. “C.E.C GROUP sh.p.k
7. “ZENIT&CO sh.p.k
8. “STATENG“ &HE & SK 11” sh.p.k
9. “ARABEL-STUDIO” shpk
10. “HYDRO-ENG CONSULTING” shpk & INVICTUS” sh.p.k & P.C.S.COMPANY shpk
11. “ARKIMADE” shpk & SPHAERA shpk
12. “NET-GROUP” shpk
13. “TAULANT” sh.p.k
14. “GB Civil Engineering” shpk & “Margarita Kodra''
15. ARENA MK shpk
16. “INSTITUTI DEKLIADA - ALB” sh.p.k
17. “AVE CONSULTING shpk
18. A&E ENGINEERING” sh.p.k
19. “KKG PROJECT” sh.p.k & “GR ALBANIA
20. “REAN 95” shpk & " INDAY - 18 " shpk
21. IMES –D shpk & D& C PARTNERS shpk
22. PRO GREEN shpk & MCE shpk
23. “ILLYRIAN CONSULTING ENGINEERS” shpk
24. “S&L Studio”shpk & “KEMEG KONSTRUKSION sh.p.k”
25. DERBI-E shpk
26. A.SH. Engineering shpk
27. “InfraKonsult” shpk
28. “ATELIER 4” shpk & “HYDRO&ENERGY” shpk
29. ARCHISPACE shpk & I RI shpk
30. “ALBEGIS&CO” shpk., & “ENGINEERING CONSULTING GROUP” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • TOWER -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 6,704,167
  Data e shpalljes se fituesit 18-08-2022
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates
  Ankesa nuk ka pasur ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TOWER viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TOWER viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TOWER viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TOWER viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes KuaderREF-32760-06-13-2022
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data