Open Procurement Albania

Transformimi urban në hapësira publike kryesore (rajoni 1 dhe 2) ndërtimi i shëtitores së plazhit nga ura e dajlanit deri në godinën e kavalishencës

Qarkun
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Transformimi urban në hapësira publike kryesore (rajoni 1 dhe 2) ndërtimi i shëtitores së plazhit nga ura e dajlanit deri në godinën e kavalishencës
Nr. Reference REF-34703-06-28-2022
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 416,606,400
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 29-06-2022
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 29-06-2022
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 15-07-2022
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues 17
Operatore Konkurues 1. “GLAVENICA” shpk & “ED KONSTRUKSION” sh.p.k & “VIANTE KONSTRUKSION” shpk & “NGRACAN 1934” shpk & “ADMC International” SHPK
2. “BEAN” shpk & “LEON KONSTRUKSION” shpk
3. “EUROKOS HOLDING SH.P.K. DEGA NË SHQIPERI & “DENIS-05” sh.p.k, & “ABI CONS''
4. “B-93” shpk & “B93 II” shpk & “Shendelli” & “NDREGJONI”shpk
5. “CURRI” shpk & “XHENGO” shpk
6. “ALB TIEFBAU” sh.p.k & “ERAL CONSTRUCTION COMPANY” sh.p.k
7. “Sireta 2F” & “VARAKU E” sh.p.k & “KOMBEAS” shpk
8. “GECI” shpk
9. “ALBA KONSTRUKSION” sh.p.k
10. “BE - IS” Shpk & “2 T” shpk
11. “Vellezerit Hysa” sh.p.k & “ERGI” shpk
12. “ALB - STAR” sh.p.k
13. “SALILLARI” sh.p.k
14. “Fusha” sh.p.k
15. “AURORA KONSTRUKSION” shpk & “LALA” shpk & “B-93” shpk & “OUEN” shpk
16. “STERKAJ” shpk & “BAJRAMI N.” shpk & “A R J E I L” SHPK
17. “O-SP ALBANIA” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “CURRI” shpk - “XHENGO” shpk -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 284,962,076
  Data e shpalljes se fituesit 26-07-2022
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 9 muaj
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. Glavenica” shpk &” Viante Konstruksion” shpk & “ADMC International” shpk & “Ngracan 1934” shpk & “Ed Konstruksion” shp.k, për këto arsye:
  - nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante ne DT per objektin “Transformimi urban në hapësira publike kryesore (rajoni 1 dhe 2) - Ndërtimi i shëtitores së plazhit nga ura e Dajlanit deri në godinën e Kavalishencës” per sa i perket "Përvojës së suksesshme ne realizimin e puneve te ngjashme”
  2. “BEAN” sh.p.k & “Leon Konstruksion” shp.k, për këto arsye:
  - nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante ne DT per objektin “Transformimi urban në hapësira publike kryesore (rajoni 1 dhe 2) - Ndërtimi i shëtitores së plazhit nga ura e Dajlanit deri në godinën e Kavalishencës” per sa i perket "Përvojës së suksesshme ne realizimin e puneve te ngjashme”
  3. “Eurokos Holding dega shqiperi” sh.p.k & “Denis 05” shpk & “Abi Cons” shpk, për këto arsye:
  - nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante ne DT per objektin “Transformimi urban në hapësira publike kryesore (rajoni 1 dhe 2) - Ndërtimi i shëtitores së plazhit nga ura e Dajlanit deri në godinën e Kavalishencës” per sa i perket "Përvojës së suksesshme ne realizimin e puneve te ngjashme”
  4. “B93” shpk & “B93II” shpk & “Shendelli” shpk & “Ndregjoni” shpk, për këto arsye:
  - Operatori ekonomik “B93” sh.p.k ka ofertuar per te njejten procedure prokurimi edhe si anetare i bashkimit te operatoreve ekonomik “B93” shpk., &” “B93II” shpk & “Shendelli” shpk., & “Ndregjoni” shpk. dhe bashkimit te operatoreve ekonomik “Aurora Konstruksion” shpk., & “Lala” shpk & ‘B-93” shpk., & “Ouen”.
  5. “Varaku-E” shpk., & “Sireta 2F” shpk., & “Kombeas” shp.k, për këto arsye:
  - nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante ne DT per objektin “Transformimi urban në hapësira publike kryesore (rajoni 1 dhe 2) - Ndërtimi i shëtitores së plazhit nga ura e Dajlanit deri në godinën e Kavalishencës” per sa i perket "Përvojës së suksesshme ne realizimin e puneve te ngjashme”
  6. “Aurora Konstruksion” shpk.,& “LALA” SHPK., “B93” shpk &” “Ouen”, për këto arsye:
  - Operatori ekonomik “B93” sh.p.k ka ofertuar per te njejten procedure prokurimi edhe si anetare i bashkimit te operatoreve ekonomik “B93” shpk., &” “B93II” shpk & “Shendelli” shpk., & “Ndregjoni” shpk. dhe bashkimit te operatoreve ekonomik “Aurora Konstruksion” shpk., & “Lala” shpk & ‘B-93” shpk., & “Ouen”.
  7. “Serkaj” shpk., & “Bajrami-N” & “Arjel” shpk, për këto arsye:
  - nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante ne DT per objektin “Transformimi urban në hapësira publike kryesore (rajoni 1 dhe 2) - Ndërtimi i shëtitores së plazhit nga ura e Dajlanit deri në godinën e Kavalishencës” per sa i perket "Përvojës së suksesshme ne realizimin e puneve te ngjashme”
  8. “O-SP Albania "sh.p.k, për këto arsye:
  - nuk ka paraqitur ofertë financiare. Nuk ka paraqitur dokumentacion për të vërtetuar kapacitetin teknik, financiar dhe profesional.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Specifikime Teknike
  Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data