Open Procurement Albania

Transformimi urban në hapësira publike kryesore (rajoni 3 dhe 4). Ndërhyrje të transformimit urban - Shëtitorja Tushemisht dhe përmirësimi i segmentit rrugor Tushemisht-Dogana- Shën Naum.

Qarkun Korçe
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Transformimi urban në hapësira publike kryesore (rajoni 3 dhe 4). Ndërhyrje të transformimit urban - Shëtitorja Tushemisht dhe përmirësimi i segmentit rrugor Tushemisht-Dogana- Shën Naum.

Burimi i financimit: Buxheti i shtetit. Financimi do të bëhet sipas PBA-së miratuar.
Nr. Reference REF-35051-06-30-2022
Kodi CPV
45000000-7 - Punë ndërtimi,
Vlera / Fondi Limit 416,666,666
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 01-07-2022
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 01-07-2022
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 21-07-2022
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1.“4 A-M” sh.p.k
2.“ Gjikuria” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • 4 A-M  -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 415,969,909
  Data e shpalljes se fituesit 07-09-2022
  Data e lidhjes se kontrates 23-09-2022
  Vlera e Kontrates me TVSH 499,163,891
  Kohezgjatja e Kontrates 12 muaj
  Ankesa Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  - “ Gjikuria” sh.p.k, per arsye:
  -vlera e ofertës mbi fondin limit.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 4 A-M  viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 4 A-M  viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 4 A-M  viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 4 A-M  viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Specifikime Teknike
  Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
  Preventiv
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate Buletini Nr. 160 datë 21 Nëntor 2022
  Për argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve për kualifikim
  Grafiku i Punimeve
  Detailed Design Waterscape Park Design Drilon / Tushemisht – Albania
  Projekti Teknik – Shetitorja (I)
  Projekti Teknik - Shetitorja (II)

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data