Open Procurement Albania

Construction/Reconstruction of Water intake, Transmission main, Chambers, packages A+B”, Lot 1,

Qarkun
Kredia Nr BMZ ID BMZ ID 2014 67 448
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit Programi i Furnizimit me Ujë të Zonave Rurale IV
Pershkrim i Projektit Qeveria e Shqipërisë ka marrë fonde nga Qeveria e Republikës Federale të Gjermanisë nëpërmjet Bankës KFW për Zhvillim (KFW) një kredi (BMZ ID BMZ ID 2014 67 448) për koston e “Programit të Furnizimit me Ujë Rural IV”.
Projekti dhe synon të aplikojë një pjesë të të ardhurave për pagesat sipas kontratave të punimeve për infrastrukturën ujore.
Objekti i Tenderit Construction/Reconstruction of Water intake, Transmission main, Chambers, packages A+B”, Lot 1,
Nr. Reference RWSP IV-WS-ICB-2022-1, KfW Procurement Number 508354
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Tender Ndërkombëtar
Statusi i Tenderit Shpallur Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 31-05-2022
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 31-05-2022
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 15-07-2022
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
Oferta fituese Leke pa TVSH
Data e shpalljes se fituesit
Data e lidhjes se kontrates
Vlera e Kontrates me TVSH
Kohezgjatja e Kontrates The implementation period shall be 18 months followed by a 12 months Defects Notification Period.
Ankesa
Arsyeja e Anulimit
Shenime
Transaksione Thesari
Publikimi ne Buletin
Njoftim per Shpallje Tenderi
Njoftim per Shpallje Fituesi
Njoftim per Lidhje Kontrate
Invitation to Tenderers

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data