Open Procurement Albania

Design of Construction of Road Prekal – Qafa e Shoshit – Lotaj and Lekbibaj – Qafa e Agrit – Nderlysaj

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Mungese konkurrence
 • Prokurimi zhvillohet me nje konkurrent te vetem. Ligji shqiptar i lejon keto lloj procedurash. Shpesh keto procedura me shume se mungese konkurrence ne treg shfaqin opsione te formulimit te kritereve dhe afateve per dorezim dokument ne favor te nje kompanie te paramenduar klienteliste. Keto tendera meritojne te konsiderohen te ekspozuara dhe me risk

Qarkun Shkoder - Kukës
Kredia Nr 8850-AL
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit Programi i Rrugëve Lidhëse Rajonale dhe Lokale.
Pershkrim i Projektit Projekti i Konektivitetit të Rrugëve Rajonale dhe Lokale shenjon një hap të rëndësishëm në dobi të qytetarëve. Ai parashikon impakt në rritjen potenciale të aktiviteteve bujqësore dhe turisitike duke përmirësuar aksesin në zonat e përzgjedhura, si dhe forcim të kapaciteteve të bashkive për menaxhimin e aseteve të tyre rrugore.

 1. Buxheti: 50 milionë USD.
 2. Kohëzgjatja: 2018 – 2022
 3. Financues: Banka Botërore
 4. Shtrirja gjeografike: 3 qarqe (Fier, Korçë, Shkodër); 3 bashki (Fier, Pogradec, Shkodër)
 5. Përfitues: 80 mijë banorë
 6. Objektivi i Programit: Përmirësimi i aksesit në qendrat e përzgjedhura bujqësore dhe turistike dhe forcimi i kapaciteteve të bashkive për të menaxhuar asetet e tyre rrugore.
Programi është ndërtuar mbi dy shtylla kryesore: reduktimin e kohës dhe kostos së udhëtimit për shkak të rrugëve më të mira dhe më të shpejta; dhe lidhja e shtuar me qendrat turistike dhe qasja e prodhuesve bujqësorë drejt tregjeve dhe qendrave agropërpunuese.
Objekti i Tenderit Design of Construction of Road Prekal – Qafa e Shoshit – Lotaj and Lekbibaj – Qafa e Agrit – Nderlysaj

The main objective of the project: “Inner Ring of the Alps, Construction of the road Prekal – Qafa e Shoshajt – Lotaj and Lekbibaj – Qafa e Agrit – Nderlysaj” is to improve regional connectivity and facilitate accessibility to the tourist potentials of the North-East areas of the city of Shkodra and the Zones of the Tropoja District, bringing the expansion of the region’s tourist offer and increasing the opportunity for sustainable regional economic development. The construction project of these segments will aim to improve the quality and safety of road traffic by preserving the existing road route in some areas and by building new routes where necessary.
Nr. Reference RLRCP/1/1.7/2018
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Tender Ndërkombëtar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 22-11-2021
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 22-11-2021
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 10-12-2021
Sektori Studim Projektim
Nr. i Operatoreve Konkurues 1
Operatore Konkurues 1. Infrakonsult
Operator Ekonomik Kontraktues
 • InfraKonsult -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 207,400 US$
  Data e shpalljes se fituesit 23-03-2022
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH 248,880 US$
  Kohezgjatja e Kontrates 4 (four) months
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per InfraKonsult viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per InfraKonsult viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per InfraKonsult viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per InfraKonsult viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate
  Request for expressions of interest
  Clarification on Request for Expressions of Interest
  Terms of Reference for “Design of Construction of Road Prekal – Qafa e Shoshit – Lotaj and Lekbibaj – Qafa e Agrit – Nderlysaj
  Contract award notice

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data