Open Procurement Albania

Requalification of the Coastline Vlorë – Radhimë – Orikum

Qarkun Vlorë
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit Rikonstruksioni i rrugës së Lumit të Vlorës
Pershkrim i Projektit Buxheti: 81.8 milionë USD
Kohëzgjatja: 2017 – 2022
Financues: Fondi Kuvajtian me 40.8 milionë USD, Fondi Saudit me 30 milionë USD dhe Qeveria Shqiptare me 11 milionë USD.
Shtrirja gjeografike: Qarku Vlorë, Lugina e Lumit të Vlorës, 3 bashki (Vlorë, Selenicë, Himarë);
Përfitues: 129 mijë
Objektivi i Projektit: Projekti parashikon ti japë zgjidhje të qëndrueshme infrastrukturës publike në zonën e Bregdetit të Jugut, specifikisht në zonën e Lumit të Vlorës, duke kontribuar në përmirësimin e kushteve të jetesës për banorët dhe ridimensionim e sektorit të turizmit si një nga shtyllat kryesore të ekonomisë lokale dhe rajonale. Projekti do të mundësojë lidhjen e dy rrugëve nacionale (SH4-SH8) dhe përfshin edhe një degëzim që mundëson lidhjen me qytetin e Vlorës.
Objekti i Tenderit Requalification of the Coastline Vlorë – Radhimë – Orikum
Nr. Reference CWC/ICB/2021/1
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Tender Ndërkombëtar
Statusi i Tenderit Shpallur Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 30-12-2021
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 30-12-2021
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 25-03-2022
Sektori Turizëm
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
Oferta fituese Leke pa TVSH
Data e shpalljes se fituesit
Data e lidhjes se kontrates
Vlera e Kontrates me TVSH
Kohezgjatja e Kontrates The implementation period shall be 18 months followed by a 12 months Defects Notification Period.
Ankesa
Arsyeja e Anulimit
Shenime The tendering procedure is International Competitive Bidding to all eligible Tenderers as defined in Guidelines for the Procurement of Goods, and contracting for the execution of Works of Saudi Fund for Development
Transaksione Thesari
Publikimi ne Buletin
Njoftim per Shpallje Tenderi
Njoftim per Shpallje Fituesi
Njoftim per Lidhje Kontrate
Invitation to Tenderers
Amendment no. 2 of Tender Document “Requalification of the Coastline Vlorë – Radhimë – Orikum Project, in the Vlora Region”, Contract CWC/ICB/2021/1

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data