Open Procurement Albania

Construction of the road Pogradec – Tushemisht – Dogane, Lot 2

Qarkun Korce
Kredia Nr 8850-AL
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit Programi i Rrugëve Lidhëse Rajonale dhe Lokale.
Pershkrim i Projektit Projekti i Konektivitetit të Rrugëve Rajonale dhe Lokale shenjon një hap të rëndësishëm në dobi të qytetarëve. Ai parashikon impakt në rritjen potenciale të aktiviteteve bujqësore dhe turisitike duke përmirësuar aksesin në zonat e përzgjedhura, si dhe forcim të kapaciteteve të bashkive për menaxhimin e aseteve të tyre rrugore.

 1. Buxheti: 50 milionë USD.
 2. Kohëzgjatja: 2018 – 2022
 3. Financues: Banka Botërore
 4. Shtrirja gjeografike: 3 qarqe (Fier, Korçë, Shkodër); 3 bashki (Fier, Pogradec, Shkodër)
 5. Përfitues: 80 mijë banorë
 6. Objektivi i Programit: Përmirësimi i aksesit në qendrat e përzgjedhura bujqësore dhe turistike dhe forcimi i kapaciteteve të bashkive për të menaxhuar asetet e tyre rrugore.
Programi është ndërtuar mbi dy shtylla kryesore: reduktimin e kohës dhe kostos së udhëtimit për shkak të rrugëve më të mira dhe më të shpejta; dhe lidhja e shtuar me qendrat turistike dhe qasja e prodhuesve bujqësorë drejt tregjeve dhe qendrave agropërpunuese.
Objekti i Tenderit Construction of the road Pogradec – Tushemisht – Dogane, Lot 2.

The project aims full reconstruction of Pogradec-Tushemisht road. The constructions required consist on: road construction, road reconstruction, urban improvement and upgrading works, landscape rehabilitation works. The road reconstruction will increase surrounding asset value, ease area access and mobility for local habitants and accessibility to the castle by tourists.

The Bidder submitting the successful Bid: JV: “4 A – M” shpk & “GPG Company” shpk
Bid price:2,863,410 US $
Nr. Reference RLRCP/1/1.14/2021
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Tender Ndërkombëtar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 20-12-2021
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 20-12-2021
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 04-02-2022
Sektori Infrastrukturë Rrugë
Nr. i Operatoreve Konkurues 8
Operatore Konkurues 1. “PE-VLA-KU” shpk & “PEVLA-KU” dega Kosove
2.“Alb-Star” shpk
3.“Makimsan Asfalt Taahhut Insaat Sanayi Ve Ticaret AS”
4.“Salillari” shpk
5.JV “Trema Engineering 2” shpk & “Starbag AG”
6.JV Rei” shpk & “Alko Impex” shpk & “Vega” shpk
7.JV “Fusha” shpk & “Albavia” shpk
8.JV “4 A-M” shpk & “GPG”
Operator Ekonomik Kontraktues
 • 4 A – M shpk - GPG Company -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit 12-12-2023
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 6 months
  Ankesa Nuk ka operatore ekonomike te skualifikuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Bidding will be conducted through international competitive procurement using Request for Bids (RFB), Small Works (One-Envelope Bidding Process) as specified in the World Bank’s “Procurement Regulations for IPF Borrowers” July 2016 (“Procurement Regulations”), and is open to all eligible Bidders as defined in the Procurement Regulations.
  Transaksione Thesari
  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate
  Request for Bids
  Contract Award Notice

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data