Open Procurement Albania

Reconstruction and upgrade of the Road Shiroka – Zogaj – Border Montenegro and Water supply and wastewater systems in Shiroka – Zogaj, in Shkodra region

Qarkun Shkoder
Kredia Nr 49351
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit Programi për zhvillimin e infrastrukturës dhe turizmit në Shqipëri
Pershkrim i Projektit Projekti për Infrastrukturën dhe Turizmin në Shqipëri financohet nga Bashkimi Evropian nëpërmjet asistencës teknike dhe granteve të investimeve në një shumë totale prej 40 milionë euro, si dhe nga kredia sovrane plotësuese e dhënë nga BERZH për Qeverinë e Shqipërisë.
Projekti zbatohet nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit si agjenci zbatuese (“Klienti”) dhe Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim (“Banka”).
Grantet e BE-së janë identifikuar nga BE-ja në bashkëpunim të ngushtë me Fondin Shqiptar të Zhvillimit.
Objekti i Tenderit Reconstruction and upgrade of the Road Shiroka – Zogaj – Border Montenegro and Water supply and wastewater systems in Shiroka – Zogaj, in Shkodra region.

The segment of the road included in this project with L = 6448km, is connected with the road that leads to the old Buna Bridge and with the road Shtatë Bajrakët, in the district of Rrethina, Municipality of Shkodra. This road segment is very important for the area as it regulates the traffic of its inhabitants and serves the tourist area Shirokë – Zogaj.
Nr. Reference ECEPP ID: 18209625
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Tender Ndërkombëtar
Statusi i Tenderit Shpallur Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 09-09-2021
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 09-09-2021
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 22-10-2021
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
Oferta fituese Leke pa TVSH
Data e shpalljes se fituesit
Data e lidhjes se kontrates
Vlera e Kontrates me TVSH
Kohezgjatja e Kontrates
Ankesa
Arsyeja e Anulimit
Shenime Contracts will be subject to the Bank’s Procurement Policies and Rules and are open for participation for firms from any country, unless otherwise specified in the procurement documents.
Transaksione Thesari
Publikimi ne Buletin
Njoftim per Shpallje Tenderi
Njoftim per Shpallje Fituesi
Njoftim per Lidhje Kontrate
Invitation for tenders
Publikimi ne faqen zyrtare te BERZH

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data