Open Procurement Albania

Instalacion me strukturë druri në oborrin e brendshëm të Kryeministrisë, “Parku Eden"

Qarkun
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Instalacion me strukturë druri në oborrin e brendshëm të Kryeministrisë, “Parku Eden"
Nr. Reference REF-40053-08-26-2022
Kodi CPV
45000000-7 - Punë ndërtimi
Vlera / Fondi Limit 431,403,183
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 29-08-2022
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 29-08-2022
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 19-09-2022
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. “ARKONSTUDIO”sh.p.k
2. “FUSHA” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • FUSHA SHPK -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 398,478,729
  Data e shpalljes se fituesit 16-02-2023
  Data e lidhjes se kontrates 28-02-2023
  Vlera e Kontrates me TVSH 398,478,729
  Kohezgjatja e Kontrates 6 muaj
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Nuk ka operatore ekonomike te skualifikuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Vlera kontrates eshte pa TVSH.
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FUSHA SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FUSHA SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FUSHA SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FUSHA SHPK viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Specifikime Teknike
  Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
  Raport Teknik
  Preventiv
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate Buletini Nr. 47 datë 29 Maj 2023
  Procesverbal"Për argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve për kualifikim"
  Grafiku i Punimeve
  Vizualizim

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data