Open Procurement Albania

Loti 1: “Mbikëqyrja e punimeve për ndërtimin e objektit Kopsht dhe çerdhe Manzë” ne kuader te rindertimit

Qarkun
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Loti 1: “Mbikëqyrja e punimeve për ndërtimin e objektit Kopsht dhe çerdhe Manzë” ne kuader te rindertimit (Programi i rindertimit)
Nr. Reference REF-22760-03-23-2022
Kodi CPV
71247000-1 - Mbikëqyrja e punës së ndërtimit
Vlera / Fondi Limit 553,828
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 24-03-2022
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 24-03-2022
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 04-04-2022
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues Lista e operatorëve ekonomikë të kualifikuar në përfundim të fazës së parë per kete procedure prokurimi:
1. BOE “A.SH. Engineering” sh.p.k. & AD Vizion”shpk
2. “Instituti Dekliada – Alb” shpk
3.BOE “HE & SK 11” shpk & “HTS COMPANY”shpk
4. “Novatech Studio” shpk
5.“S&L STUDIO” shpk

Kanë qenë pjesëmarrës në fazen tjetër të procedurës së sipërcituar këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:
1.BOE “HE & SK 11” shpk & “HTS COMPANY”shpk. -453,031 Leke
2.BOE “A.SH. Engineering” sh.p.k. & AD Vizion”shpk - 453,031 Leke
3. “Novatech Studio” shpk - 453,031 Leke
4. “S&L STUDIO” shpk - 453,031 Leke
Operator Ekonomik Kontraktues
 • HE & SK 11 shpk - HTS COMPANY shpk -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 453,031
  Data e shpalljes se fituesit 13-10-2022
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates Sherbimi i mbikqyrjes zgjat per gjithe periudhen e zbatimit te punimeve.
  Ankesa Nuk ka operatore ekonomike te skualifikuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
  Publikimi ne Buletin Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes KuaderREF-22760-03-23-2022
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
  Njoftim per Shpallje Fituesi Buletini i Posaçëm Nr. 142 datë 13 Tetor 2022
  Njoftim per Lidhje Kontrate

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data