Open Procurement Albania

Ndërhyrje për ndërtimin e Infrastrukturës së Transportit, Parkimeve, Stacioneve multimodela, moleve, etj - Ndërtimi i godinës së parkimit pranë Stacionit të trenit, Durrës dhe punime plotësuese në Parkimin publik nëntokësor i Qendrës Multifunksionale, Vlorë

Qarkun
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Ndërhyrje për ndërtimin e Infrastrukturës së Transportit, Parkimeve, Stacioneve multimodela, moleve, etj - Ndërtimi i godinës së parkimit pranë Stacionit të trenit, Durrës dhe punime plotësuese në Parkimin publik nëntokësor i Qendrës Multifunksionale, Vlorë
Nr. Reference REF-45386-10-11-2022
Kodi CPV
45000000-7 - Punë ndërtimi
Vlera / Fondi Limit 582,083,333
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 12-10-2022
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 12-10-2022
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 01-11-2022
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues 1. BOE “PROGEEN” sh.p.k & “SINA 98” sh.p.k
2. “ARKONSTUDIO” sh.p.k
3. “SALILLAR” sh.p.k
4. “4 A-M” shpk
5.“Fusha” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • PROGEEN sh.p.k - SINA 98 sh.p.k -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 477,308,332
  Data e shpalljes se fituesit 02-12-2022
  Data e lidhjes se kontrates 13-12-2022
  Vlera e Kontrates me TVSH 572,769,998
  Kohezgjatja e Kontrates 12 muaj
  Ankesa Nuk ka operatore ekonomike te skualifikuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
  Preventiv
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate Buletini Nr. 4 datë 16 Janar 2023
  Procesverbal"Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Grafiku i Punimeve

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data