Open Procurement Albania

Loti 2: “Shërbimi i Kolaudimit te punimeve për objektet në zbatim të Programeve IVR dhe 100 Fshatrat

Qarkun
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Loti 2: “Shërbimi i Kolaudimit te punimeve për objektet në zbatim të Programeve IVR dhe 100 Fshatrat
Nr. Reference REF-47205-10-24-2022
Kodi CPV
71248000-8 - Mbikëqyrje e projektit dhe të dokumentacionit
Vlera / Fondi Limit 7,595,750
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 25-10-2022
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 25-10-2022
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 09-11-2022
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues 12
Operatore Konkurues 1. “A&E ENGINEERING ” sh.p.k
2.“DERBI-E” shpk
3. “ERALD-G” shpk
4. “ERSI / M” shpk.
5.BOE “GB Civil Engineering” shpk & “Margarita Kodra” pf
6. “GEOSAT GROUP” sh.p.k
7.BOE IMES –D shpk & “TESLA VIZION” shpk
8. “INFRATECH” sh.p.k
9. “NET-GROUP” shpk.
10 “NOVATECH STUDIO” shpk.
11 “TAULANT” sh.p.k.
12.BOE “ZENIT&CO” sh.p.k & “ZETAKONSULT” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “Zenit & Co” sh.p.k - “Zetakonsult sh.p.k -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 6,618,825
  Data e shpalljes se fituesit 21-11-2022
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates
  Ankesa Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  -BOE “GB Civil Engineering” shpk & “Margarita Kodra pf , per arsye:
  -oferta është nën vlerën minimale të parashikuar nga autoriteti bazuar në nenin 7 pika1 të VKM nr.354/2016 “Për miratimin e manualit të tarifave për shërbime në planifikim territori, projektim, mbikëqyrje dhe kolaudim.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
  Publikimi ne Buletin Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes KuaderREF-47205-10-24-2022
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate
  Procesverbal"Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formulari i njoftimit te operatoreve ekonomike te suksesshem ne Marreveshjen Kuader

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data