Open Procurement Albania

Loti I Blerje automjetesh elektrike për nevoja të FSHZH-së

Qarkun
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Loti I Blerje automjetesh elektrike për nevoja të FSHZH-së
Nr. Reference REF-49021-11-07-2022
Kodi CPV
34100000-8 - Automjete
Vlera / Fondi Limit 25,867,478
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 08-11-2022
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 08-11-2022
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 24-11-2022
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. “C L A S S I C” shpk
2.“Tirana Auto” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Tirana Auto shpk -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 25,700,000
  Data e shpalljes se fituesit 07-12-2022
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 24 muaj
  Ankesa Ka pasur ankese nga operatori ekonomik “TIRANA AUTO” SHPK, me objekt vendimin per mbylljen e ceshtjes se ankeses se ketij operatori ekonomik.Me ane te vendimit Nr. 1286/2022, KPP, ka vendosur:
  1.Te mbylle çeshtjen per ankesën e paraqitur nga operatori ekonomik “TIRANA AUTO” SHPK, per kete procedure prokurimi.
  2.Autoriteti kontraktor lejohet te vijoje me hapat e metejshem te procedurës se prokurimit te sipercituar.

  Nuk ka operatore ekonomike te skualifikuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Tirana Auto shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Tirana Auto shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Tirana Auto shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Tirana Auto shpk viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate
  Vendim KPP 2
  Procesverbal"Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formulari i njoftimit te operatoreve ekonomike te suksesshem ne Marreveshjen Kuader

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data