Open Procurement Albania

Loti 1: “Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve për “Ndërhyrjen rigjeneruese në blloqet e banimit” Faza II, Rajoni 1&2, 3&4”

Qarkun
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Loti 1: “Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve për “Ndërhyrjen rigjeneruese në blloqet e banimit” Faza II, Rajoni 1&2, 3&4”
Nr. Reference REF-76332-07-29-2023
Kodi CPV
71247000-1 - Mbikëqyrja e punës së ndërtimit
Vlera / Fondi Limit 12,513,150
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 31-07-2023
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 16-08-2023
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 16-08-2023
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues 25
Operatore Konkurues 1. “STUDIO-REBUS”
2. “ERALD-G” shpk
3. “GEOSAT GROUP” shpk
4. BOE “NET-GROUP” shpk & “DAAM” shpk
5. BOE “TRANSPORT HIGHWAY CONSULTING” shpk & “M.A.G PARTNERS” shpk
6. BOE “ZENIT&CO” NUIS K61731002D & “ZETAKONSULT” shpk
7. “INFRATECH” sh.p.k,
8. “InfraKonsult” shpk
9. BOE “ARKIMADE” shpk & “SPHAERA”sh.p.k
10. BOE “P.C.S.COMPANY” shpk & “HYDRO-ENG CONSULTING” shpk
11. S&L STUDIO
12. BOE “DERBI-E” shpk, & “STUDIO SERVICES D&S”
13. “A & E ENGINEERING” sh.p.k
14. INSTITUTI I KONSULENCES NE NDERTIM "IKN"shpk
15. "TAULANT" SHPK” sh.p.k.
16. “TOWER” shpk
17. “C.E.C GROUP” sh.p.k.
18. “CIVIL CONS”shpk
19. BOE “Engineering Consulting Group” shpk &” A.SH. Engineering” shpk & “ERSI/M” shpk
20. BOE “HTS COMPANY” shpk & “HE & SK 11” sh.p.k,
21. “INSTITUTI DEKLIADA – ALB” sh.p.k.
22. BOE “MCE” shpk & “STATENG” shpk
23. BOE “G B Civil Engineering” shpk & “Margarita Kodra” PF
24. “ARENA MK” shpk
25. “A V E CONSULTING” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • STUDIO-REBUS -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 10,195,900
  Data e shpalljes se fituesit 30-08-2023
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 24 muaj
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Nuk ka operatore ekonomike te skualifikuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per STUDIO-REBUS viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per STUDIO-REBUS viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per STUDIO-REBUS viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per STUDIO-REBUS viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes KuaderREF-76332-07-29-2023
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate
  Procesverbal"Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data