Open Procurement Albania

Loti 3: “Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve për “Ndërhyrje në infrastrukturën rrugore”, si dhe “Ndërhyrje në ndërtimin e urave dhe nyjeve lidhëse Faza II”

Qarkun
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Loti 3: “Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve për “Ndërhyrje në infrastrukturën rrugore”, si dhe “Ndërhyrje në ndërtimin e urave dhe nyjeve lidhëse Faza II”
Nr. Reference REF-76336-07-29-2023
Kodi CPV
71247000-1 - Mbikëqyrja e punës së ndërtimit
Vlera / Fondi Limit 6,504,167
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 31-07-2023
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 16-08-2023
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 16-08-2023
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues 22
Operatore Konkurues 1. “ERALD-G” shpk
2. “INFRATECH” sh.p.k
3. BOE “NET-GROUP” shpk & “DAAM” shpk
4. BOE “TRANSPORT HIGHWAY CONSULTING” shpk., & “M.A.G PARTNERS” shpk
5. BOE “ARKIMADE” shpk & “SPHAERA”sh.p.k
6. “C.E.C GROUP” sh.p.k
7. “INSTITUTI DEKLIADA – ALB” sh.p.k
8. BOE “P.C.S.COMPANY” shpk & “HYDRO-ENG CONSULTING” shpk
9. BOE “ZENIT&CO” & “ZETAKONSULT” shpk
10. “InfraKonsult” shpk
11. "TAULANT" SHPK” sh.p.k
12. BOE “G B Civil Engineering” shpk & “Margarita Kodra” PF
13. “TOWER” shpk
14. BOE “DERBI-E” shpk, & “STUDIO SERVICES D&S” shpk
15. S&L STUDIO
16. “A & E ENGINEERING” sh.p.k 17. INSTITUTI I KONSULENCES NE NDERTIM "IKN"shpk
18. “ARENA MK” shpk
19. “HTS COMPANY” shpk
20. “CIVIL CONS”shpk
21. BOE “MCE” shpk & “STATENG” shpk
22. “A V E CONSULTING” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ERALD-G SHPK -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 5,754,167
  Data e shpalljes se fituesit 30-08-2023
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 24 muaj
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Nuk ka operatore ekonomike te skaulifikuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ERALD-G SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ERALD-G SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ERALD-G SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ERALD-G SHPK viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes KuaderREF-76336-07-29-2023
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate
  Procesverbal"Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data