Open Procurement Albania

Loti 5: “Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve për “Inkubator i biznesit në Mikpritje dhe Turizëm në Korçë” dhe Ndërhyrje jetëzuese për transformimin e vlerave të braktisura në mundësi zhvillimi rajonal dhe vendor

Qarkun
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Loti 5: “Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve për “Inkubator i biznesit në Mikpritje dhe Turizëm në Korçë” dhe Ndërhyrje jetëzuese për transformimin e vlerave të braktisura në mundësi zhvillimi rajonal dhe vendor
Nr. Reference REF-76340-07-29-2023
Kodi CPV
71247000-1 - Mbikëqyrja e punës së ndërtimit
Vlera / Fondi Limit 2,494,000
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 31-07-2023
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 16-08-2023
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 16-08-2023
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues 16
Operatore Konkurues 1. “INFRATECH” sh.p.k,
2. BOE “ZENIT&CO” shpk & “ZETAKONSULT” shpk
3. BOE “Engineering Consulting Group” shpk &” A.SH. Engineering” shpk & “ERSI/M” shpk
4. “INSTITUTI DEKLIADA – ALB” sh.p.k.
5. BOE “G B Civil Engineering” shpk & “Margarita Kodra” PF
6. “C.E.C GROUP” sh.p.k.
7. “TOWER” shpk
8. “ARENA MK” shpk 9. "TAULANT" SHPK” sh.p.k.
10. S&L STUDIO shok
11. BOE “ARKIMADE” shpk & “SPHAERA”sh.p.k
12. INSTITUTI I KONSULENCES NE NDERTIM "IKN"shpk
13. BOE “HTS COMPANY” shpk & “MAGNA CHARTA” sh.p. k
14. BOE “MCE” shpk & “STATENG” shpk
15. “A V E CONSULTING” shpk
16. “DERBI-E” shpk,
Operator Ekonomik Kontraktues
 • INFRATECH -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2,244,600
  Data e shpalljes se fituesit 01-09-2023
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 24 muaj
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  1. DERBI E shpk, per arsye:
  -Ka paraqitur vleren e ofertes mbi fondin limit
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per INFRATECH viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per INFRATECH viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per INFRATECH viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per INFRATECH viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes KuaderREF-76340-07-29-2023
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate
  Procesverbal"Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data