Open Procurement Albania

Transformimi urban në hapësira publike kryesore - Faza II: Ndërhyrje në Hyrje të Shkodrës dhe Rikualifikimi i Bregut Perëndimor të Liqenit të Shkodrës (Faza–I)

Qarkun Shkodër
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Transformimi urban në hapësira publike kryesore - Faza II: Ndërhyrje në Hyrje të Shkodrës dhe Rikualifikimi i Bregut Perëndimor të Liqenit të Shkodrës (Faza–I)
Burimi i financimit: Programi buxhetor “Financimi i Projekteve Prioritare të Qeverisë Shqiptare, për periudhën 2023-2026
Nr. Reference REF-84665-10-20-2023
Kodi CPV
45000000-7 - Punë ndërtimi,
Vlera / Fondi Limit 500,575,038
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 23-10-2023
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 08-11-2023
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 08-11-2023
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues 18
Operatore Konkurues 1. ALB TIEFBAU
2. BOE ALBAVIA shpk & R & T shpk
3. BOE CURRI shpk & 2 T shpk & BE - IS SH.P.K
4. ALB-BUILDING shpk
5. FUSHA shpk,
6. BOE NDERTUESI 2014 shpk & UDHA shpk & PREKA shpk & “METEO" shpk NUIS
7. JUNIK shpk
8. BOE EUROKOS HOLDING SH.P.K. DEGA NE SHQIPERI & ABI CONS shpk
9. BOE GLAVENICA shpk & ED KONSTRUKSION shpk & NGRACAN 1934 shpk
10. PE - VLA – KU shpk
11. BOE LODI CONSTRUCTION shpk & ALKO-IMPEX General Construcion shpk
12. BOE NIKA shpk & NDERTUESI 2000 shpk & MANE/S shpk & LAÇAJ shpk
13. BOE LIS KONSTRUKSION shpk & VIANTE Konstruksion shpk & "M U R A T I shpk
14. ARIFAJ shpk
15. G.P.G. COMPANY shpk
16. BOE BEAN shpk & KRONOS KONSTRUKSION shpk & ASI-2A CO shpk
17. BOE ULZA shpk & PEPA GROUP shpk
18. ELMAZAJ KONSTRUKSION shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ALB TIEFBAU SHPK -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 399,295,971
  Data e shpalljes se fituesit 22-11-2023
  Data e lidhjes se kontrates 04-12-2023
  Vlera e Kontrates me TVSH 478,819,106
  Kohezgjatja e Kontrates 16 muaj.
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. BOE NDERTUESI 2014 shpk ; UDHA shpk; PREKA shpk NUIS K46420001I dhe METEO shpk, per arsye:
  -Nuk ploteson kriterin per pune te ngjashme

  2. JUNIK shpk per arsye:
  -Nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante

  3. BOE EUROKOS HOLDING SH.P.K. DEGA NE SHQIPERI dhe ABI CONS shpk, per arsye:
  -Nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante

  4. 4. BOE GLAVENICA shpk; ED KONSTRUKSION shpk dhe NGRACAN 1934 shpk per arsye:
  -Nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante

  5. PE VLA KU shpk per arsye:
  -Nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante

  6. BOE LODI CONSTRUCTION shpk dhe ALKO-IMPEX General Construcion shpk per arsye:
  -Nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante

  7. BOE NIKA shpk; NDERTUESI 2000 shpk; MANE S shpk dhe LACAJ shpk per arsye:
  -Nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante

  8. BOE LIS KONSTRUKSION shpk; VIANTE Konstruksion shpk dhe M U R A T I shpk per arsye:
  -Nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante

  9. ARIFAJ shpk per arsye:
  -Nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante

  10.G.P.G. COMPANY shpk per arsye:
  -Nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante

  11.BOE BEAN shpk; KRONOS KONSTRUKSION shpk dhe ASI 2A CO shpk per arsye:
  -Nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante

  12.BOE ULZA shpk dhe PEPA GROUP shpk per arsye:
  -Nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante

  13.ELMAZAJ KONSTRUKSION shpk per arsye:
  -Nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB TIEFBAU SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB TIEFBAU SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB TIEFBAU SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALB TIEFBAU SHPK viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Specifikime Teknike
  Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
  Raport Teknik
  Preventiv
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate Buletini Nr. 101 datë 18 Dhjetor 2023
  Procesverbal"Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Grafiku i Punimeve
  Projekti 20
  Projekti 19
  Projekti 18
  Projekti 17
  Projekti 16
  Projekti 15
  Projekti 14
  Projekti 13
  Projekti 12
  Projekti 11
  Projekti 10
  Projekti 9
  Projekti 8
  Projekti 7
  Projekti 6
  Projekti 5
  Projekti 4
  Projekti 3
  Projekti 2
  Projekti 1

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data