Open Procurement Albania

Masterplanit i kompleksit sportiv të stadiumit “Niko Dovana” dhe zhvillimi i zonës multifunksionale përreth kompleksit të stadiumit, Durrës

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Mungese konkurrence
 • Prokurimi zhvillohet me nje konkurrent te vetem. Ligji shqiptar i lejon keto lloj procedurash. Shpesh keto procedura me shume se mungese konkurrence ne treg shfaqin opsione te formulimit te kritereve dhe afateve per dorezim dokument ne favor te nje kompanie te paramenduar klienteliste. Keto tendera meritojne te konsiderohen te ekspozuara dhe me risk

 • Procedure me negocim
 • Procedure me negocim

Qarkun Durrës
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Masterplanit i kompleksit sportiv të stadiumit “Niko Dovana” dhe zhvillimi i zonës multifunksionale përreth kompleksit të stadiumit, Durrës
Nr. Reference REF-84778-10-23-2023
Kodi CPV
73300000-5 - Projektimi dhe ekzekutimi i kërkimeve dhe zhvillimit,
Vlera / Fondi Limit 36,807,294
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Me negocim, pa njoftim
Statusi i Tenderit Rishpallje me Lidhje Kontrate
Data e Njoftimit te Tenderit 23-10-2023
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 24-10-2023
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 24-10-2023
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues 1
Operatore Konkurues 1. BOE “51N4E” Degë e shoqërisë së huaj & “51N4E” bvba & “Plan Comun”,
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “51N4E” Degë e shoqërisë së huaj - “51N4E” bvba - “Plan Comun” -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 36,807,294
  Data e shpalljes se fituesit 27-10-2023
  Data e lidhjes se kontrates 30-11-2023
  Vlera e Kontrates me TVSH 44,168,752
  Kohezgjatja e Kontrates 36 muaj
  Ankesa Nuk ka operatore ekonomike te skualifikuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate Buletini Nr. 95 datë 20 Nëntor 2023
  Vendim Nr. 580, datë 11.10.2023

  Masterplani i kompleksit sportiv të stadiumit “Niko Dovana” dhe zhvillimi i zonës multifunksionale përreth kompleksit të stadiumit, Durrës

  Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

  • Procedure me negocim
  • Procedure me negocim

  Qarkun
  Kredia Nr
  Burimi i Kredise/Financuar nga
  Vlera e Kredise sipas Monedhes
  Titulli i Projektit
  Pershkrim i Projektit
  Objekti i Tenderit Masterplani i kompleksit sportiv të stadiumit “Niko Dovana” dhe zhvillimi i zonës multifunksionale përreth kompleksit të stadiumit, Durrës
  Nr. Reference REF-83098-10-10-2023
  Kodi CPV
  Vlera / Fondi Limit 36,807,294
  Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
  Lloji i Procedures Me negocim, pa njoftim
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 10-10-2023
  Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 10-10-2023
  Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte
  Sektori
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
  Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Bazuar në Ligjin Nr. 162/2020, datë 23.12.2020 "Për Prokurimin Publik", Neni 98, pika 1:
  c) Autoriteti ka konstatuar se tek informacioni administrativ nuk perputhet data e dorezimit me daten e hapjes se ofertes.
  Shenime
  Transaksione Thesari
  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 89 datë 30 Tetor 2023

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data