Open Procurement Albania

Reconstruction for municipality infrastructure junction from Sine village to the entrance of Arras – Fushe Lure road

Qarkun
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit Programi për zhvillimin e infrastrukturës dhe turizmit në Shqipëri
Pershkrim i Projektit Projekti për Infrastrukturën dhe Turizmin në Shqipëri financohet nga Bashkimi Evropian nëpërmjet asistencës teknike dhe granteve të investimeve në një shumë totale prej 40 milionë euro, si dhe nga kredia sovrane plotësuese e dhënë nga BERZH për Qeverinë e Shqipërisë.
Projekti zbatohet nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit si agjenci zbatuese (“Klienti”) dhe Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim (“Banka”).
Grantet e BE-së janë identifikuar nga BE-ja në bashkëpunim të ngushtë me Fondin Shqiptar të Zhvillimit.
Objekti i Tenderit Reconstruction for municipality infrastructure junction from Sine village to the entrance of Arras – Fushe Lure road
Nr. Reference 29329152
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Tender Ndërkombëtar
Statusi i Tenderit Shpallur Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 07-02-2024
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 07-02-2024
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 08-03-2024
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
Oferta fituese Leke pa TVSH
Data e shpalljes se fituesit
Data e lidhjes se kontrates
Vlera e Kontrates me TVSH
Kohezgjatja e Kontrates
Ankesa
Arsyeja e Anulimit
Shenime Invitation For Tenders Single

1. Funding Details
The above named client intends to use part of the proceeds of a loan from/grant administered by the European Bank for Reconstruction and Development (the Bank) towards the cost of the above named contract(s).Additional financing information: The Albania Infrastructure and Tourism-Enabling Project “the Project” is financed by the European Union through technical assistance and investments grants for a total amount of EUR 40 million, and by complementary sovereign loan facility provided by the EBRD to the Government of Albania. The Project is implemented by the Albanian Development Fund as executing agency (the “Client”) and the European Bank for Reconstruction and Development (the “Bank”). The EU grants are identified by the EU in close cooperation with the Albanian Development Fund. Contracts will be subject to the Bank’s Procurement Policies and Rules and are open for participation for firms from any country, unless otherwise specified in the procurement documents. Donors may request certain conditions in relation to contracts financed with grant funds, which conditions will be specified in the procurement documents. Prospective participants should ensure their eligibility for contract award. Please contact the client for any questions in this respect.

2. Information on the Procurement Exercise Contracts will be subject to the Bank’s Procurement Policies and Rules and are open for participation for firms from any country, unless otherwise specified in the procurement documents.The type of contract and the procurement method is stated above. A full description of the procurement exercise is available within the documentation and is available free of charge in ECEPP.The documentation will include such information as: detailed technical and financial requirements; any information on lots; the expected outcome; eligibility and qualification requirements; contract start date; planned contract duration; any response requirements; any other relevant information.This procurement exercise will be conducted using the EBRD Client E-Procurement Portal (ECEPP). Prospective participants can access the procurement exercise by clicking on the below link or on the ‘Access Opportunity’ button (if viewing this notice on ECEPP). Registered participants may log in and access the documentation immediately and unregistered participants may do so after completing a brief registration.
Transaksione Thesari
Publikimi ne Buletin
Njoftim per Shpallje Tenderi
Njoftim per Shpallje Fituesi
Njoftim per Lidhje Kontrate
Invitation for Tenders Single

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data