Open Procurement Albania

Ndërhyrje në ndërtimin e urave dhe nyjeve lidhëse Faza II

Qarkun
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Ndërhyrje në ndërtimin e urave dhe nyjeve lidhëse Faza II
Burimi i financimit: Financimi i këtij objekti është parashikuar në detajimin buxhetore për periudhën 2023-2026, Programi Infrastruktura Vendore dhe Rajonale, Kodi i Projektit 23AA101.
Nr. Reference REF-97949-03-11-2024
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 208,333,221
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 12-03-2024
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 28-03-2024
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 28-03-2024
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
Oferta fituese Leke pa TVSH
Data e shpalljes se fituesit
Data e lidhjes se kontrates
Vlera e Kontrates me TVSH
Kohezgjatja e Kontrates 24 muaj nga lidhja e marreveshjes.
Ankesa
Arsyeja e Anulimit Anulluar në ne baze te nenit 98 te LPP pika c) kur konstaton se dokumentet e tenderit përmbajnë gabime ose mangësi të rëndësishme
Shenime Njoftuar anullimi i procedures ne Buletinin Nr. 30 datë 10 Qershor 2024
Transaksione Thesari
Publikimi ne Buletin Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes KuaderREF-97949-03-11-2024
Njoftim per Shpallje Tenderi
Specifikime Teknike
Raport Teknik
Preventiv
Njoftim per Shpallje Fituesi
Njoftim per Lidhje Kontrate
Procesverbal"Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data