Open Procurement Albania

Reconstruction and upgrade of the Road Shiroka – Zogaj – Border Montenegro and Water supply and wastewater systems in Shiroka – Zogaj, in Shkodra region

Qarkun Shkoder
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit Programi për zhvillimin e infrastrukturës dhe turizmit në Shqipëri
Pershkrim i Projektit Projekti për Infrastrukturën dhe Turizmin në Shqipëri financohet nga Bashkimi Evropian nëpërmjet asistencës teknike dhe granteve të investimeve në një shumë totale prej 40 milionë euro, si dhe nga kredia sovrane plotësuese e dhënë nga BERZH për Qeverinë e Shqipërisë.
Projekti zbatohet nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit si agjenci zbatuese (“Klienti”) dhe Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim (“Banka”).
Grantet e BE-së janë identifikuar nga BE-ja në bashkëpunim të ngushtë me Fondin Shqiptar të Zhvillimit.
Objekti i Tenderit Reconstruction and upgrade of the Road Shiroka – Zogaj – Border Montenegro and Water supply and wastewater systems in Shiroka – Zogaj, in Shkodra region
Nr. Reference
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Tender Ndërkombëtar
Statusi i Tenderit Shpallur Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 30-05-2024
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 30-05-2024
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 10-07-2024
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
Oferta fituese Leke pa TVSH
Data e shpalljes se fituesit
Data e lidhjes se kontrates
Vlera e Kontrates me TVSH
Kohezgjatja e Kontrates
Ankesa
Arsyeja e Anulimit
Shenime Funding Details:

The above named client intends to use part of the proceeds of a loan from/grant administered by the European Bank for Reconstruction and Development (the Bank) towards the cost of the above named contract(s). Additional financing information: The Albania Infrastructure and Tourism-Enabling Project “the Project” is financed by the European Union through technical assistance and investments grants for a total amount of EUR 40 million, and by complementary sovereign loan facility provided by the EBRD to the Government of Albania. The Project is implemented by the Albanian Development Fund as executing agency (the “Client”) and the European Bank for Reconstruction and Development (the “Bank”). The EU grants are identified by the EU in close cooperation with the Albanian Development Fund. Grant Recipient is: Republic of Albania.

Other Information

Shiroke-Zogaj road section is part of the Shkoder – NME Border Road and it is the sole axis that connects the city of Shkodra with the area of Shiroke and Zogaj and, once the Works will be completed, will reach the border with Montenegro. During the last years, this road faced a relevant increase of traffic users, especially 3/3 during the summer season, due to the dramatic increase of local and international tourists, enjoying the natural amenities along Shkodra Lake and the various touristic attractions of this environmentally protected area. Therefore, the rehabilitation/reconstruction of the above-mentioned road section has become a priority issue, because absolutely necessary.
Transaksione Thesari
Publikimi ne Buletin
Njoftim per Shpallje Tenderi
Njoftim per Shpallje Fituesi
Njoftim per Lidhje Kontrate
Invitation for Tenders

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data