Open Procurement Albania

Ndërtim i i qëndrës sportive për sportin Rafting .

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet

Qarkun Berat
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Ndërtim i i qendrës sportive për sportin Rafting .
Burimi i Financimit - Buxheti i Shtetit.
Nr. Reference
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 43,267,106
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 27-07-2015
Sektori Infrastrukturë Urbane
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues Leon Konstruksion SHPK
R & T SHPK
Everest SHPK
Albavia SHPK & Ed Konstruksion SHPK
A-M SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • R & T SHPK -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 35,915,060
  Data e shpalljes se fituesit 18-09-2015
  Data e lidhjes se kontrates 10-10-2015
  Vlera e Kontrates me TVSH 43,098,072
  Kohezgjatja e Kontrates 12 muaj
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  1. Ankesë nga ana e bashkimit të operatorëve ekonomik Albavia SHPK. dhe Ed Konstruksion SHPK, me datë 03.09.2015 dhe ka marrë përgjigje nga Autoriteti Kontraktor me datë 07.09.2015.
  2. Ankesë nga ana e bashkimit të operatorëve ekonomik Albavia SHPK. dhe Ed Konstruksion SHPK, me datë 04.09.2015 dhe ka marrë përgjigje nga Autoriteti Kontraktor me datë 08.09.2015.
  Nuk ka pasur ankim në KPP.

  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. Shoqëria Leon Konstruksion SHPK për arsye se: a. Shoqëria Leon Konstruk
  sion SHPK, nuk plotëson kërkesën për numrin e nevojshëm të punonjësve.
  2. Bashkimin e përkohshëm të shoqërive Albavia SHPK. (52%) dhe ED Konstruksion SHPK. (48%) për arsye se:
  a. Shoqëria Albavia SHPK, nuk plotëson kërkesën për disponimin e pikave të kërkuara të liçencës, pasi nuk e ka paraqitur liçencën e shoqërisë.
  b. Shoqëria Albavia SHPK, nuk plotëson kërkesën për disponimin e mjeteve, pasi për mjetet Ekskavatorë me goma dhe Fadroma (mjete që shënohen në rregjistra publike) nuk ka paraqitur dokument që vërteton rregjistrimin e mjetit (leje qarkullimi), çertifikatë të kontrollit teknik dhe policë të sigurimit vjetor.
  c. Shoqëria ED Konstruksion SHPK, nuk plotëson kërkesat e përgjithshme për kualifikim, pasi nuk ka paraqitur Ekstraktin e QKR dhe Ekstraktin Historik të QKR.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi Nr.26 - Dt.06-07-2015
  Njoftim per Shpallje Fituesi Nr.38 - Dt.28-09-2015
  Njoftim per Lidhje Kontrate Nr.42 - Dt.26-10-2015
  Vendim i Komitetit për Zhvillimin e Rajoneve nr. 9, datë 10.3.2016

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data