Open Procurement Albania

Rikonstriksioni i rrugës Kamçisht – Ngurrëz e Vogël.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet

Qarkun Berat-Fier
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Rikonstruksioni i rrugës Kamçisht – Ngurrëz e Vogël.
Burimi i Financimit - Buxheti i Shtetit.
Nr. Reference
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 34,583,332
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 24-07-2015
Sektori Infrastrukturë Rrugë Rurale
Nr. i Operatoreve Konkurues 10
Operatore Konkurues Bean SHPK
Be Is SHPK
Sireta 2F SHPK
Leon SHPK
Glavenica SHPK
Ndregjoni SHPK
BO Theos SHPK & Al Asfalt SHPK
GPG Compani SHPK
Xhast SHPK & Denis 05 SHPK
Alba Konstruksion SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • BEAN -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 22,918,542
  Data e shpalljes se fituesit 14-09-2015
  Data e lidhjes se kontrates 28-09-2015
  Vlera e Kontrates me TVSH 27,502,250
  Kohezgjatja e Kontrates 17 javë
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ankesë nga ana e operatorit ekonomik GPG Kompani SHPK, me datë 31.08.2015 dhe ka marrë përgjigje nga Autoriteti Kontraktor me datë 03.08.2015.
  Nuk ka pasur ankim në KPP.

  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:
  1. G.P.G. Kompani SHPK, për arsye se:
  Shoqëria G.P.G Kompani SHPK, nuk plotëson kërkesën për disponimin e kamionëve. Konkretisht shoqëria G.P.G. Kompani SHPK, disponon vetëm shtatë kamionë nga tetë të kërkuar në kërkesat për kualifikim, duke mos e plotësuar këtë kriter.

  2. Alba Konstruksion SHPK, për arsye se:
  a. Nuk plotëson kërkesën për pagesën e taksave lokale. Kjo shoqëri nuk ka paraqitur vërtetim për pagimin e taksave vendore në Shkrel – Shkodër dhe Lushnje, ku ajo zhvillon aktivitet sipas ekstraktit të QKR.
  b. Nuk plotëson kërkesën 2.4.7 për kualifikim pasi ka paraqitur deklaratë disponibiliteti vetëm për një inxhinier dhe jo për inxhinierët e tjerë.

  3. Ndregjoni SHPK, për arsye se:
  a. Nuk plotëson kërkesën 2.4.3 për kualifikim lidhur me stafin e kërkuar.

  4. Bashkimi i përkohshëm i shoqërive Theos SHPK. (40%) dhe Al Asfalt SHPK. (60%) për arsye se:
  a. Shoqëria Theos SHPK, nuk plotëson kërkesën për pagesën e taksave lokale. Kjo shoqëri nuk ka paraqitur vërtetim për pagimin e taksave vendore në Elbasan, ku ajo zhvillon aktivitet sipas ekstraktit të QKR.

  5. Bashkimi i përkohshëm i shoqërive Xhast SHPK. (60%) dhe Denisi 05 SHPK. (40%) për arsye se:
  a. Shoqëria Xhast SHPK, nuk plotëson kërkesën për pagesën e taksave lokale. Kjo shoqëri nuk ka paraqitur vërtetim për pagimin e taksave vendore në Golaj – Kukës, ku ajo zhvillon aktivitet sipas ekstraktit të QKR.

  6. Glavenica SHPK, për arsye se nuk ka paraqitur ofertë.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BEAN viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BEAN viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BEAN viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BEAN viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi Nr.26 - Dt.06-07-2015
  Njoftim per Shpallje Fituesi Nr.37 - Dt.21-09-2015
  Njoftim per Lidhje Kontrate Nr.39 - Dt.05-10-2015
  Vendim i Komitetit për Zhvillimin e Rajoneve nr. 9, datë 10.3.2016

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data