Open Procurement Albania

Sherbim konsulence për hartimin e strategjisë për zhvillimin e turizmit në bregdetin e Shqipërisë.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

  • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet
  • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet

Qarkun Lezha-Durres-Tiranë-Fier-Vlore
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Shërbim konsulence për hartimin e strategjisë për zhvillimin e turizmit në bregdetin e Shqipërisë.
Nr. Reference
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 20,518,960
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Shërbim konsulence
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 31-07-2015
Sektori Konsulenca
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues Treugast Unternehmensberatungsgesellschaf
Kohl & Partner
Ernst & Young
Operator Ekonomik Kontraktues
Oferta fituese Leke pa TVSH 18,378,189
Data e shpalljes se fituesit
Data e lidhjes se kontrates 16-11-2015
Vlera e Kontrates me TVSH 22,053,827
Kohezgjatja e Kontrates 24 javë
Ankesa Ka pasur ankesa.
Ka marrë përgjigje në datë 14.08.2015.
Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

1. Ernst & Young sh.p.k.
• Kriteret e vecanta të kualifikimit, pika 1, b). Operatori Ekonomik nuk ka vërtetuar shlyerjen e detyrimeve të maturuara të energjisë elektrike. Vërtetimi i paraqitur përcakton shlyerjen e detyrimeve për muajin muajin prill, ndërkohë që në dt. e hapjes së tenderit 31.07.2015 është maturuar edhe detyrimi i muajit maj 2015, pra nuk ka likuiduar detyrimet për muajin maj 2015.
Arsyeja e Anulimit
Shenime
Transaksione Thesari
Publikimi ne Buletin
Njoftim per Shpallje Tenderi Nr.28 - Dt.20-07-2015
Njoftim per Shpallje Fituesi Nr.46 - Dt.26-10-2015
Njoftim per Lidhje Kontrate

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data