Open Procurement Albania

Mbrojtje detare e projektit të mbushjes me rërë e plazhit të Vlorës.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet

Qarkun Vlorë
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Mbrojtje detare e projektit të mbushjes me rërë e plazhit të Vlorës.
Nr. Reference
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 29,550,381
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 27-08-2015
Sektori Turizëm
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues Labi & Blumar Skelë & Ndërtuesi SHPK
Kostruttiva S.C.P.A
Çaushi/M
Operator Ekonomik Kontraktues
 • KOSTRUTTIVA S.C.P.A. -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 29,435,994
  Data e shpalljes se fituesit 15-10-2015
  Data e lidhjes se kontrates 13-11-2015
  Vlera e Kontrates me TVSH 35,323,193
  Kohezgjatja e Kontrates 3 muaj
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm me arsyet përkatëse:

  1. Bashkimi i operatorëve Ndërtuesi SHPK & Blumar Skelë SHPK & Labi SHPK
  a. Shoqëria Ndërtuesi SHPK, Nuk ka dorëzuar vërtetimin për shlyerjen e detyrimeve ndaj OSHEE për muajin Korrik 2015 (detyrim ky i maturuar ditën e tenderit).
  b. Shoqëria Blumar Skelë SHPK, Nuk ka dorëzuar vërtetimin për shlyerjen e detyrimeve ndaj OSHEE për muajin Korrik 2015 (detyrim ky i maturuar ditën e tenderit).
  c. Shoqëria Blumar Skelë SHPK, nuk ka paguar detyrimet për taksat vendore në Komunën Markat ku ushtron aktivitet sipas ekstraktit të QKR.
  d. Shoqëria Blumar Skelë SHPK, nuk ka paraqitur dokumentacion për disponimin e stafit.
  e. Shoqëria Blumar Skelë SHPK nuk plotëson kërkesën 2.4.5 të Kërkesave të Veçanta për Kualifikim lidhur me licencat, pasi ka marrë përsipër punimet e zërit 4 (vendosjen e gjeokontenierëve) dhe nuk ka pikën e liçencës N.S. 18.
  f. Shoqëria Labi SHPK

  2. Çaushi/M SHPK për arsye se nuk ka paraqitur ofertë.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi Nr.31 - Dt.10-08-2015
  Njoftim per Shpallje Fituesi Nr.41 - Dt.20-10-2015
  Njoftim per Lidhje Kontrate Nr.46 - Dt.23-11-2015
  Vendim i Komitetit për Zhvillimin e Rajoneve nr. 9, datë 10.3.2016

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data