Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese

Nr. i autoriteteve shites Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i ankandeve te shpallur Vlera totale fillestare per ankandet e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i ankandeve te shpallur me fitues Vlera totale fillestare per ankandet e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
61 139 742 1,173,215,820 298 250,743,384 197,522,256

Lista e ankandeve

Objekti i ankandit Vlera fillestare Leke Autoritet Prokurues Statusi i Ankandit
Për vjeljen e Grumbullim Prodhime të dyta Pyjore e bimë MET i ndarë në lote:Loti VIII, ekonomia Pyjore Gjadër Mnelë në sasi prej 2921 kv , 584,200 Qeverisja Vendore Vau i Dejës Ankand i rishpallur
Për vjeljen e Grumbullim Prodhime të dyta Pyjore e bimë MET i ndarë në lote:Loti X ekonomia Poyjore Dajç Velipoje 215 kv. 43,000 Qeverisja Vendore Vau i Dejës Ankand i rishpallur
Shitje materiali drusor 178,492 Qeverisja Vendore Selenicë Ankand i shpallur
Hekur Skrap. 188,338 Qeverisja Vendore Durrës Lidhur kontrata
Dhënie me qera të objektit “ish-Godina 2 kateshe, Zyrat e Ushtrise Ersekë" Qeverisja Vendore Kolonjë Lidhur kontrata
Shitje për skrap e dy mjeteve të transportit, në pronësi të UKKO Sh.A 306,968 Qeverisja Vendore Korçë Lidhur kontrata
Shitja per skrap e mjeteve te transportit te Bashkise Poliçan te nxjerra jasht perdorimit 461,812 Qeverisja Vendore Poliçan Njoftuar fituesi
Shitjen e mjeteve të transporit në procedurë ankandi publik, në gjendje pune.
Loti II - Autoveturë, viti i prodhimit 2001
163,840 Qeverisja Vendore Shkodër Anuluar ankandi
Shitjen e mjeteve të transporit në procedurë ankandi publik, në gjendje pune.
Loti III - Autoveturë, viti i prodhimit 1998
131,072 Qeverisja Vendore Shkodër Anuluar ankandi
Shitjen e mjeteve të transporit në procedurë ankandi publik, në gjendje pune.
Loti IV - Autoveturë, viti i prodhimit 2000
131,072 Qeverisja Vendore Shkodër Anuluar ankandi
Dhënien me qira të fondit pyjor me sipërfaqe prej 2.13 ha në pronësi të Bashkisë Korçë për veprimtari turistike dhe mjedise sportive (Pista e Skive Dardhë) 159,750 Qeverisja Vendore Korçë Njoftuar fituesi
Shitja per skrap e mjeteve te transportit te Bashkise Poliçan te nxjerra jasht perdorimit 577,265 Qeverisja Vendore Poliçan Anuluar ankandi
Prerjen, transportin dhe shitjen e materialit drusor të shkulur dhe të thyer nga dëbora por i perdorshem në kembe dhe të rrezuar dhe materialit drusor të sekuestruar". 269,719 Qeverisja Vendore Pogradec Lidhur kontrata
Prerjen, transportin dhe shitjen e materialit drusor të shkulur dhe të thyer nga dëbora por i perdorshem në kembe dhe të rrezuar dhe materialit drusor të sekuestruar". 575,310 Qeverisja Vendore Pogradec Lidhur kontrata
Dhënie në përdorim të sipërfaqes pyjore/kullosore: 0.5 ha ; 0.12 ha, Ekonomia pyjore/kullosore - Librazhd 43,500 Qeverisja Vendore Librazhd Njoftuar fituesi
Dhënie në përdorim të sipërfaqes pyjore/kullosore: 0.1 ha, Ekonomia pyjore/kullosore - Librazhd, 7,500 Qeverisja Vendore Librazhd Ankand i shpallur
Dhënie në përdorim të sipërfaqes pyjore/kullosore: 0.5 ha, Ekonomia pyjore/kullosore - Librazhd, 37,500 Qeverisja Vendore Librazhd Njoftuar fituesi
Dhënie në përdorim të sipërfaqes pyjore/kullosore: 0.4 ha, Ekonomia pyjore/kullosore - Kuturman 4,000 Qeverisja Vendore Librazhd Ankand i shpallur
Dhënie në përdorim të sipërfaqes pyjore/kullosore: 0.5 ha, Ekonomia pyjore/kullosore - Kuturman 22,500 Qeverisja Vendore Librazhd Njoftuar fituesi
Dhënie në përdorim të sipërfaqes pyjore/kullosore: 8.3 ha; 0.2 ha , Ekonomia pyjore/kullosore - Çermenikë 85,000 Qeverisja Vendore Librazhd Njoftuar fituesi

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data