Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese

Nr. i autoriteteve shites Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i ankandeve te shpallur Vlera totale fillestare per ankandet e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i ankandeve te shpallur me fitues Vlera totale fillestare per ankandet e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
61 139 742 1,173,215,820 298 250,743,384 197,522,256

Lista e ankandeve

Objekti i ankandit Vlera fillestare Leke Autoritet Prokurues Statusi i Ankandit
Vjelje e Grumbullim Prodhime të dyta Pyjore e bimë MET i ndarë në lote: -Grumbullim Boçe Pishe, Loti X Ekonomia Pyjore Gomsiqe 342 kv 68,400 Qeverisja Vendore Vau i Dejës Njoftuar fituesi
Vjelje e Grumbullim Prodhime të dyta Pyjore e bimë MET i ndarë në lote: -Grumbullim Boçe Pishe, Loti XI ekonomia Poyjore Dajç Velipoje 215 kv. 43,000 Qeverisja Vendore Vau i Dejës Ankand i shpallur
Shitje materiali drusor te rrezuar. 420,200 Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Njoftuar fituesi
Vjelje dhe grumbullim i prodhimeve të dyta medicinale etero-vajore si : Timus Capitatus (Thundra), Rigon, sherebel murriz dhe Trumëz 147,000 Qeverisja Vendore Selenicë Ankand i shpallur
Shitje malli skrap të përfituar nga automjete të dala jashtëpërdorimit, në pronësi dhe inventar të Bashkisë Librazhd 1,412,300 Qeverisja Vendore Librazhd Anuluar ankandi
Vjelje dhe grumbullim i prodhimeve të dyta, bime medicinale, tanifere dhe eterovajore, Loti i parë: Sasia e bimëve medicinale, tanifere dhe eterovajore është si më poshtë: Sherebelë 790 kv 118,500 Qeverisja Vendore Skrapar Ankand i shpallur
Vjelje dhe grumbullim i prodhimeve të dyta, bime medicinale, tanifere dhe eterovajore, Loti i dytë: Sasia e bimëve medicinale,tanifere dhe eterovajore është si më poshtë: Aguliçe 85 kv 38,250 Qeverisja Vendore Skrapar Ankand i shpallur
Vjelje dhe grumbullim i prodhimeve të dyta, bime medicinale, tanifere dhe eterovajore, Loti i tretë: Sasia e bimëve medicinale,tanifere dhe eterovajore është si më poshtë: Molle e eger 150 kv 75,000 Qeverisja Vendore Skrapar Ankand i shpallur
II -Dhënie në përdorim të sipërfaqes pyjore/kullosore, Ekonomia: Kuturman, Ngastra: 18b, 0.40 ha, Territori: B.Pyjore & Djerr, Fusha e veprimtarise: Agropylltari 4,000 Qeverisja Vendore Librazhd Ankand i shpallur
III -Dhënie në përdorim të sipërfaqes pyjore/kullosore, Ekonomia: Librazhd, Ngastra: 165b, 0.1 ha, Territori: Pyll, Fusha e veprimtarise: Turistike 7,500 Qeverisja Vendore Librazhd Ankand i shpallur
V -Dhënie në përdorim të sipërfaqes pyjore/kullosore, Ekonomia: Polis, Ngastra: 25a, 0.2 ha, Territori: Pyll, Fusha e veprimtarise: Industriale 15,000 Qeverisja Vendore Librazhd Ankand i shpallur
IX -Dhënie në përdorim të sipërfaqes pyjore/kullosore, Ekonomia: Polis, Ngastra: 148b(1), 0.1 ha, Territori: Kullote, Fusha e veprimtarise: Turistike 7,500 Qeverisja Vendore Librazhd Ankand i shpallur
XII-Dhënie në përdorim të sipërfaqes pyjore/kullosore, Ekonomia: Polis, Ngastra: 153b (1), 0.1ha, Territori: Kullote, Fusha e veprimtarise: Turistike 7,500 Qeverisja Vendore Librazhd Ankand i shpallur
XIII-Dhënie në përdorim të sipërfaqes pyjore/kullosore, Ekonomia: Polis, Ngastra: 153b (2), 0.12 ha, Territori: Kullote, Fusha e veprimtarise: Turistike 9,000 Qeverisja Vendore Librazhd Ankand i shpallur
Për vjeljen dhe grumbullimin e bimëve mjeksore, tanifere e eterovajore dhe prodhimet e dyta pyjore që do të vilen dhe grumbullohen, ndodhen në ekonomitë pyjore Çermenikë, Neshtë-Prevall, Klenjë 2, Prodan, Dardhe-Xhyre, Vehçan, Librazhd e Polis.
Loti 1: Ekonomia pyjore Çermenikë, Neshtë-Prevall
101,220 Qeverisja Vendore Librazhd Ankand i shpallur
Mall Skrap i përftuar nga tjetersimi dhe nxjerrja jashte perdorimit e disa aktiveve dhe inventar i imet 160,000 Qeverisja Vendore Bulqizë Njoftuar fituesi
Shitje e gjashte automjeteve te dala jashte perdorimit me destinacion hekur per skrap, te Sha Ujesjelles kanalizime Fier 279,675 Qeverisja Vendore Fier Lidhur kontrata
Dhënie me qera të fondit pyjor me sipërfaqe prej 5.28644 ha në pronësi të Bashkisë Mirditë, për qëllime pushimi, argëtimi 366,158 Qeverisja Vendore Mirditë Anuluar ankandi
Shitje Hekur per Skrap, Marka OPEL ,Tipi Vectra,TARGA KR 4222A NR Shasie WoLOJBF3517008227 , 1600 Kg 67,047 Qeverisja Vendore Krujë Ankand i shpallur
Shitje Hekur per Skrap, Marka Volkswagen, Tipi T3, NR Shasie WV2ZZZ70ZSH13190, 1500 Kg 38,837 Qeverisja Vendore Krujë Ankand i shpallur

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data