Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese

Nr. i autoriteteve shites Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i ankandeve te shpallur Vlera totale fillestare per ankandet e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i ankandeve te shpallur me fitues Vlera totale fillestare per ankandet e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
63 194 958 1,455,988,975 381 390,030,663 268,971,774

Lista e ankandeve

Objekti i ankandit Vlera fillestare Leke Autoritet Prokurues Statusi i Ankandit
Loti i dytë me sip. totale 1 (një )ha për akuakulturë , për kampingje turistike dhe përpunim të ujit të pishëm 107,100 Qeverisja Vendore Selenicë Ankand i shpallur
Loti i trete me sip. 1 ( një ) ha për kampingje turistike 75,000 Qeverisja Vendore Selenicë Ankand i shpallur
Loti i katërt me sip. 1 ( një ) ha për kampingje turistike 75,000 Qeverisja Vendore Selenicë Ankand i shpallur
Loti i pestë me sip. 0.5 ( xero pikë pesë) ha për kampingje turistike 37,500 Qeverisja Vendore Selenicë Ankand i shpallur
Loti i gjashtë me sip. 4.8 ( katër pikë tetë) ha për agro – pylltari 48,000 Qeverisja Vendore Selenicë Ankand i shpallur
Loti i shtatë me sip. totale 2.15 ( dy pikë pesëmbëdhjetë ) ha , përmirësim kullote e mbarështim blegtorie dhe kampingje 51,250 Qeverisja Vendore Selenicë Ankand i shpallur
Loti I Qafe Plake-Qafe Shari Kërpurdha-Boronica-Manaferra 207,500 Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz Ankand i shpallur
Loti II Qafe Plake-Qafe Shari Kërpurdha -Boronica-Manaferra 207,500 Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz Ankand i shpallur
Loti i tretë: Shitje e prodhimeve të dyta jopyjore (Kërpurdhave+Boronice+Manaferra). 185,000 Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz Ankand i shpallur
Loti IV Sakat-Lak Hithi Kërpurdha -Boronica-Manaferra 185,000 Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz Ankand i shpallur
Loti V Dardhe-Qebik Kërpurdha-Boronica-Manaferra 170,000 Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz Ankand i shpallur
Loti VI Qafe Plake-Qafe Shari Dellinje e kuqe 35,000 Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz Ankand i shpallur
Loti VII Breg-Drini Geshtenja 20,000 Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz Ankand i shpallur
Loti VIII Breg-Drini Boronica- Manaferra 92,500 Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz Ankand i shpallur
Loti IX Breg-Drini Gjethe për thundermushke, hither, arrë, mjedër, ferrë, luleshtrydhe etj. Herbe për njëmijëfletshi,zhumbricë, mente, mjedër, teukur etj. 6,510 Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz Ankand i shpallur
Loti X Dardhe-Qebik Gjethe për thundermushke, hither, arrë, mjedër, ferrë, luleshtrydhe.Herbe për njëmijëfletshi,zhumbricë, mente, mjedër, teukur etj. 6,510 Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz Ankand i shpallur
Loti XI Qafe Plake – Qafe Shari Gjethe për thundermushke, hither, arrë, mjedër, ferrë, luleshtrydhe etj.Herbe për njëmijëfletshi,zhumbricë, mente, mjedër, teukur etj. 6,510 Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz Ankand i shpallur
Loti XII Sakat-Lak Hithi Gjethe për thundermushke, hither, arrë, mjedër, ferrë, luleshtrydhe, etj.Herbe për njëmijëfletshi,zhumbricë, mente, mjedër, teukur etj 6,510 Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz Ankand i shpallur
Shitje per skrap 6,870,760 Qeverisja Vendore Berat Anuluar ankandi
Shitje e 12.5 % te aksioneve te Bashkise Kukes ne Futboll Klub Kukesi sh.a Qeverisja Vendore Kukës Lidhur kontrata

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data