Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese

Nr. i autoriteteve shites Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i ankandeve te shpallur Vlera totale fillestare per ankandet e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i ankandeve te shpallur me fitues Vlera totale fillestare per ankandet e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
61 139 741 1,172,852,466 298 250,743,384 197,522,256

Lista e ankandeve

Objekti i ankandit Vlera fillestare Leke Autoritet Prokurues Statusi i Ankandit
Loti I: "Zalli Devoll" Qeverisja Vendore Cërrik Ankand i shpallur
Loti II: "Rras - Xherie" Qeverisja Vendore Cërrik Ankand i shpallur
Loti III: "Shpat - Shtërmen" Qeverisja Vendore Cërrik Ankand i shpallur
Loti IV: "Shpat - Shtërmen" Qeverisja Vendore Cërrik Ankand i shpallur
"Shitje e skapit dhe vajit të KESH sh.a" 5,815,170 Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Ankand i shpallur
“Shitje e skrapit hekur, alumin dhe bakër” 6,324,920 Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Lidhur kontrata
“Per dhenien me qira te nje siperfaqe pyjore prej 0.65 ha e ndodhur ne zonen pyjore Patk Milot ,Njesia Administrative Kryevidh ,Bashkia Rrogozhine 6,500 Qeverisja Vendore Rrogozhinë Ankand i shpallur
Shitje malli skrap të përfituar nga automjete të dala jashtëpërdorimit, në pronësi dhe inventar të Bashkisë Librazhd 1,412,300 Qeverisja Vendore Rrogozhinë Ankand i shpallur
“Shitje pasuri e shoqerise nr 13/51 truall dhe objekte ndertimore ne zone kadastrale 2441 Cerrik 15,802,000 Petrol Alba sh.a Ankand i shpallur
Dhënie me qira me anë të konkurimit të sipërfaqes së fondit pyjor/kullosor publik, e njohur si “Shpatëzat” e fshatit Selimaj me siperfaqe 6 ha me afat përdorimi (qeraje) 10 vjet 450,000 Qeverisja Vendore Tropojë Njoftuar fituesi
Dhënie me qira të fondit pyjor me sipërfaqe prej 5.28644 ha në pronësi të Bashkisë Mirditë, për Për qëllime pushimi, argëtimi 366,157 Qeverisja Vendore Mirditë Lidhur kontrata
Loti I: Boce pishe e bute 60,000 Qeverisja Vendore Rrogozhinë Ankand i shpallur
Dhënien me qira të fondit pyjor me sipërfaqe prej 51 ha në pronësi të Bashkisë Korçë për veprimtarinë e mbarështimit të florës së egër dhe kultivimin e bimëve të ndryshme. 612,000 Qeverisja Vendore Korçë Ankand i shpallur
“Shitje Inventar i librave shkollore 35 tituj ( 2529 cope) ne pronesi te shoqerise “PETROL ALBA sha ne likujdim. 603,104 Petrol Alba sh.a Ankand i shpallur
Shitje pasuri e shoqerise truall+ndertese +inventare (ish magazina e Trikotazhit) e ndodhur ne Korce ne pronesi te shoqerise “KEPUCA sha ne likujdim. 5,196,830 Petrol Alba sh.a Ankand i shpallur
Nyja e ngarkimit te boteve e ish “Depo e shperndarjes se karburantit” me vendndodhje ne Pogradec ne pronesi te shoqerise “PETROL ALBA ” SHA ne likujdim. 5,428,400 Petrol Alba sh.a Ankand i shpallur
Loti I: Fruta Gështenje (Shllak 1) 207,500 Qeverisja Vendore Vau i Dejës Ankand i shpallur
Loti II: Fruta Gështenje (Rosek Drisht) 47,000 Qeverisja Vendore Vau i Dejës Ankand i shpallur
Loti III Fruta Gështenje (Shllak 2) 415,000 Qeverisja Vendore Vau i Dejës Ankand i shpallur
Loti IV Fruta Gështenje (Toplanë) 60,000 Qeverisja Vendore Vau i Dejës Ankand i shpallur

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data