Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese

Nr. i autoriteteve shites Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i ankandeve te shpallur Vlera totale fillestare per ankandet e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i ankandeve te shpallur me fitues Vlera totale fillestare per ankandet e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
63 194 958 1,455,988,975 381 390,030,663 268,971,774

Lista e ankandeve

Objekti i ankandit Vlera fillestare Leke Autoritet Prokurues Statusi i Ankandit
Loti 2 ”Zalli Devoll” 3 1.0 ha Tokë me bimësi pyjore Agropylltari Qeverisja Vendore Cërrik Ankand i shpallur
Loti 4 “Gostim Koprrik” 1a 0.6 Tokë me bimësi pyjore Agropylltari Qeverisja Vendore Cërrik Ankand i shpallur
Loti 2-Për dhënie në përdorim të sipërfaqes pyjore/kullosore, 3.0ha për veprimtarinë e aerogjeneratorëve e fotovoltaik, 429,000 Qeverisja Vendore Cërrik Njoftuar fituesi
“Shitje malli skrap të përfituar nga automjete të dala jashtëpërdorimit, në pronësi dhe inventar të Bashkisë Prrenjas” 1,175,620 Qeverisja Vendore Prrenjas Ankand i shpallur
Dhenie me Qera e pasurise me Sip. Prej 0.677 HA Fondit Pyjor/Kullosor ne Ekonomine Pyjore Bicaj-Kolesjan Parcelat 120/b per qellime pushimi, argetimi, shendetsore, shoqerore dhe per veprimtari turistike, kampingje (kende lojrash, mjedise sportive, shlodhese etj.) per 5 vite me te drejte rinovimi. Qeverisja Vendore Kukës Njoftuar fituesi
Shitje Hekuri 22,301 Qeverisja Vendore Devoll Njoftuar fituesi
Loti 1 “Për dhënie në përdorim të sipërfaqes pyjore/kullosore” 35,000 Qeverisja Vendore Cërrik Njoftuar fituesi
Loti 2 “Për dhënie në përdorim të sipërfaqes pyjore/kullosore” 15,000 Qeverisja Vendore Cërrik Njoftuar fituesi
Loti 3 “Për dhënie në përdorim të sipërfaqes pyjore/kullosore” 8,000 Qeverisja Vendore Cërrik Njoftuar fituesi
Loti 4 “Për dhënie në përdorim të sipërfaqes pyjore/kullosore” 3,000 Qeverisja Vendore Cërrik Njoftuar fituesi
Loti 5 “Për dhënie në përdorim të sipërfaqes pyjore/kullosore” 25,000 Qeverisja Vendore Cërrik Njoftuar fituesi
Loti 6 “Për dhënie në përdorim të sipërfaqes pyjore/kullosore” 20,000 Qeverisja Vendore Cërrik Njoftuar fituesi
Loti I Kuturman 20a,21a,31a; siperfaqe 13.2 Shkurre, Për Stacion fotovoltaik 2,257,200 Qeverisja Vendore Librazhd Njoftuar fituesi
Loti IV ”Sulovë” 5 12.0 ha Kullotë "Dhenia në përdorim e fondit pyjor". Për aerogjeneratorë dhe fotovoltaike 2,112,000 Qeverisja Vendore Cërrik Njoftuar fituesi
Loti II Librazhd 140a 1.0 Cungishte “Për dhënien në përdorim të fondit pyjor e kullosor” Qeverisja Vendore Librazhd Ankand i shpallur
Loti III Klenjë 87a, 87b 7.5 Pyll, Kullotë “Për dhënien në përdorim të fondit pyjor e kullosor” Qeverisja Vendore Librazhd Ankand i shpallur
Loti VI Klenjë 87b 0.2 Kullotë “Për dhënien në përdorim të fondit pyjor e kullosor” Qeverisja Vendore Librazhd Ankand i shpallur
Shitje Skrapi (hekur) 300,600 Qeverisja Vendore Peqin Njoftuar fituesi
Loti II ”Rras Xherie” 1/1 15.0 ha Tokë me bimësi pyjore "Dhenia në përdorim e fondit pyjor" 2,190,000 Qeverisja Vendore Cërrik Njoftuar fituesi
Loti I ”Zalli Devoll” 13 0.5 ha Tokë me bimësi pyjore "Dhenia në përdorim e fondit pyjor" Qeverisja Vendore Cërrik Ankand i shpallur

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data